Η Ναόμι Κάμπελ πήγε στις Κάννες με φόρεμα που είχε φορέσει πριν από 28 χρόνια -Το ίδιο σέξι [εικόνες]

Η Ναόμι Κάμπελ περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ, στο πλαίσιο του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, και έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν για να την κοιτάξουν.

Το 53χρονο πρώην super model βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Furiosa: A Mad Max Saga» και εντυπωσίασε με ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα, που έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά και ιστορία.

Το μαύρο φόρεμα της Ναόμι Κάμπελ από το 1996

Το μαύρο φόρεμα με παγιέτες είναι του Γαλλικού Οίκου Chanel και το είχε φορέσει για πρώτη φορά το 1996. Είναι μέρος της συλλογής υψηλής ραπτικής του αείμνηστου Karl Lagerfeld για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 1997.

Η Κάμπελ, της οποίας το styling είχε επιμεληθεί ο image architect Law Roach (ο οποίος τη συνόδευε στο κόκκινο χαλί), φόρεσε το φόρεμα με λίγο διαφορετικό τρόπο από ό,τι το 1996.

Στη δεκαετία του '90, τα διάφανα πάνελ δεν απέκτησαν όλη τους τη δόξα, καθώς η Ναόμι φορούσε ένα σλιπ κάτω από το ρούχο. Τώρα, ωστόσο, έκανε μια πιο αποκαλυπτική κίνηση επιδεικνύοντας το μαύρο της στρινγκ κάτω από το φόρεμα.

Τα μαλλιά της για την επίδειξη μόδας πριν 20 χρόνια ήταν μαζεμένα πίσω, ενώ στις Κάννες ήταν λυτά, με ογκώδεις μπούκλες.

Το λαμπερό φόρεμά της τελείωσε με ένα ζευγάρι κομψές μαργαριταρένιες, διπλες τιράντες και τετράγωνη λαιμόκοψη. Η Ναόμι ολοκλήρωσε το glam look της με ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια και μαύρες σατέν γόβες.

Η ίδια η Ναόμι μοιράστηκε στο Instagram της δύο φωτογραφίες από το Couture Show του 1996, όπου φορά το εμβληματικό φόρεμα.

«Chanel Fall 1996 #karllagerfeld #thenandnow», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Φωτογραφίες: Associated Press

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα