Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια η 24χρονη μητέρα -Την Πέμπτη η απολογία της

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το μεσημέρι η 24χρονη από το Νεπάλ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με το σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια.

Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού. Η 24χρονη ζήτησε από την ανακρίτρια προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Εν αναμονή της ιατροδικαστής έκθεσης για το βρέφος

Στο μεταξύ αναμένεται η ιατροδικαστική

έκθεση από την οποία θα φανεί εάν το νεογνό γεννήθηκε νεκρό -όπως υποστηρίζουν οι γονείς του- ή αν ακολούθησε εγκληματική ενέργεια. Από το ιατροδικαστικό πόρισμα θα εξαρτηθεί και η πορεία της ανάκρισης.

Ο 23χρονος πατέρας έχει λάβει προθεσμία για αύριο, ωστόσο εάν δεν έχει παραδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα, θα ζητήσει νέα προθεσμία.

Το χρονικό της συγκλονιστικής υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου, όταν γύρω στις 23:30 το ζευγάρι από το Νεπάλ μετέβη στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Η 24χρονη είχε κολπική αιμορραγία και οι γιατροί της έκαναν υπερηχογράφημα βάσει του οποίου διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει την ίδια ημέρα, με την εγκυμοσύνη να επιβεβαιώνεται και από την αιματολογική εξέταση. Ωστόσο και οι δύο ενώπιον των γιατρών φέρονται να αρνήθηκαν την εγκυμοσύνη όσο και τον τοκετό, με αποτέλεσμα να κληθεί η ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί που πήγαν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου διαμένει το ζευγάρι, βρήκαν αίματα σχεδόν παντού μέσα στο δωμάτιο, αλλά δεν εντόπισαν το νεογνό.

Βέβαια, σύμφωνα με τα βίντεο που εξέτασαν οι Αρχές, λίγες ώρες νωρίτερα ο 23χρονος είχε πετάξει στα σκουπίδια δύο σακούλες, στις οποίες, όπως αποδείχθηκε αργότερα, βρισκόταν το νεκρό βρέφος, το οποίο και τελικά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε χωματερή της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα