Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα ξανά μαζί; Πιασμένοι χέρι-χέρι στο Μόντε Κάρλο

Φήμες πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, το πρώην ισχυρό ζευγάρι του τένις, είναι και πάλι μαζί άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά αφότου οι δυο τους εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο Μόντε Κάρλο.

Πριν από δύο εβδομάδες η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσε πως αυτή και ο Στέφανος Τσιτσιπάς τερματίζουν φιλικά τη σχέση τους μετά από σχεδόν έναν χρόνο που ήταν μαζί.

Φαίνεται, όμως, πως ίσως βιάστηκαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους ή έχουν παραμείνει πολύ καλοί φίλοι, καθώς η

κάμερα τους κατέγραψε να βολτάρουν στο Μόντε Κάρλο.

Πλάνα που διακινήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνουν το ζευγάρι να περπατάει χέρι-χέρι στο Μονακό και να τσεκάρει μερικά πανάκριβα αυτοκίνητα, με τον Τσιτσιπά να παίρνει ένα και με την Μπαντόσα στη θέση του συνοδηγού να πηγαίνουν βόλτα. Στη συνέχεια εθεάθησαν και πάλι πιασμένοι χέρι-χέρι καθώς απολάμβαναν τον ήλιο.

Η ανακοίνωση του χωρισμού Τσιτσιπά - Μπαντόσα

Η Πάουλα Μπαντόσα είχε γράψει πριν από δύο εβδομάδες ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους: «Μετά από προσεκτική σκέψη και πολλές αγαπημένες στιγμές μαζί, ο Στέφανος κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια».

«Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας» πρόσθεσε.

Όσα είπε η Μπαντόσα για πιθανή επανασύνδεση

Αρνήθηκε, επίσης, να αποκλείσει μια πιθανή επανασύνδεση, λέγοντας: «Έχουμε μια υπέροχη σχέση και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ξέρω ότι και εκείνος πιστεύει το ίδιο. Τίποτα κακό δεν συνέβη στο τέλος. Έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα εξακολουθήσουμε να βλεπόμαστε στα γήπεδα και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

Παράλληλα, μιλώντας στο Italian Open, δήλωσε: «Συναισθηματικά, δεν ήταν εύκολο αυτές τις τελευταίες ημέρες, αλλά είμαι ένα δυνατό άτομο, οπότε προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα πάντα όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και για το πώς τα πάω. Αυτό μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Μαρία Σαράποβα και του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όπου συναντάς το σωστό άτομο αλλά ίσως σε λάθος χρόνο. Είναι κάπως έτσι. Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Άλλες φορές έχουμε τις δικές μας καριέρες, τα δικά μας πράγματα, και μερικές φορές είναι καλύτερο να χωρίζεις».

Oλες οι ειδήσειςGreek Beer Awards: Αυτή είναι η καλύτερη ελληνική μπύρα, διακρίθηκε σε τυφλή γευστική δοκιμήΗ Κέιτ Μίντλετον δεν επιστρέφει ακόμη στα βασιλικά καθήκοντα -Εκπρόσωπος του Παλατιού δίνει updateΤι τρέχει με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Πάνε προς οριστικό χωρισμό, ζουν χωριστά μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα