Βραυρώνα: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του 25χρονου που πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια -Βίντεο σοκ

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο η αποκάλυψη του νεκρού βρέφος σε χωματερή στη Βραυρώνα το οποίο ομολόγησε πως πέταξε ο πατέρας του.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό από τις αστυνομικές αρχές στη χωματερή και χτυπημένο στο κεφάλι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα χτυπήματα που φέρει το βρέφος είναι δικαιολογημένα από τα σκουπίδια που έπεσαν πάνω του, από τη μετάγγιση του κάδου απορριμμάτων στο απορριμματοφόρο.

Χθες το iefimerida.gr δημοσιοποίησε τη σοκαριστική

φωτογραφία από το σημείο όπου βρέθηκε το νεογνό στη χωματερή, μέσα σε σακούλα, ενώ σήμερα στο φως έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τον πατέρα του βρέφους να κρατά τη σακούλα που πέταξε λίγο αργότερα στα σκουπίδια.

Τα βίντεο-σοκ με τον πατέρα του βρέφους

Στα βίντεο αποτυπώνονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του πατέρα να κρατά τη σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια, μέσα στην οποία φέρεται να βρίσκεται το βρέφος. Ο ίδιος φαίνεται ψύχραιμος και κάθε του κίνηση έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας από σημείο που πέρασε κρατώντας τη σακούλα.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Τι είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς

Ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι το βρέφος (περίπου 4 με 5 μηνών) γεννήθηκε νεκρό και το πέταξε στα σκουπίδια, ενώ έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας. Όπως ισχυρίστηκε, το έκανε αυτό γιατί τρομοκρατήθηκε και επειδή είναι σε μία ξένη χώρα και δεν ήξερε τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει.

Όπως έγραψε χθες το iefimerida.gr, οι γονείς του νεκρού βρέφους είναι από το Νεπάλ. Η μητέρα είναι 24 χρόνων και ο πατέρας 25 χρόνων.

Το βράδυ της Πέμπτης (9/5) πήγαν στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», καθώς η γυναίκα είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, χωρίς όμως να υπάρχει μωρό, και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, τη γυναίκα την έπιασαν ξαφνικά πόνοι, όταν βρισκόταν στο ξενοδοχείο με τον άντρα της, και έπρεπε να προχωρήσει σε πρόωρο τοκετό. Στο σημείο αυτό φαίνεται πως οι δύο νέοι τρομοκρατήθηκαν και έπραξαν το μοιραίο, ευρισκόμενοι σε πανικό.

Το παιδί γεννήθηκε μέσα στο δωμάτιο που έμεναν, στο ξενοδοχείο, ωστόσο ο ιατροδικαστής θα ξεκαθαρίσει εάν τελικά γεννήθηκε πεθαμένο, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας του, ή ζωντανό. Στη δεύτερη περίπτωση αμφότεροι οι γονείς θα κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία.

Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα, οι οποίοι ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό, περιγράφονται ως ήπιων τόνων άνθρωποι από όσους τους γνώριζαν.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο πατέρας

Ο πατέρας του βρέφους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις στο έμβρυο για να διαπιστωθεί εάν όντως γεννήθηκε νεκρό ή όταν πετάχτηκε στα σκουπίδια βρισκόταν εν ζωή.

Από την άλλη η μητέρα παραμένει φρουρούμενη σε νοσοκομείο της Αττικής και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για την τύχη της μόλις αναγνώσει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα, Καρέ-καρέ, 25χρονου, -Βίντεο,vravrona, kare-kare, 25chronou, -vinteo