Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου-Ταύρου 2024: Εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου, σήμερα Παρασκευή, 17 Μαΐου, στις 20.00, στην αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου, Καραολή & Δημητρίου και Λυκούργου, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού Μοσχάτου. Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης, έχει διανύσει μία ιστορική διαδρομή εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα, έχει συνεργαστεί με έμπειρους δασκάλους, λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια και έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες στην πολύχρονη λειτουργία του. Η εκδήλωση

για τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του αποτελεί μία μοναδική αποτύπωση του έργου που έχει γίνει στο ωδείο. Οι θεατές θα θυμηθούν σημαντικές στιγμές του και θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα από παλιούς και νέους συμμετέχοντες στα τμήματα του ωδείου μας, αλλά και εκπαιδευτικούς.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το Δημοτικό μας Ωδείο με την πολύχρονη παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας -και όχι μόνο-, ανοίγει τις πόρτες του και μας καλεί να περάσουμε μαζί μία όμορφη μουσική και νοσταλγική βραδιά! 30 χρόνια μουσικής, 30 χρόνια γεμάτα με όμορφες στιγμές, παιδιά, νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες μας που διδάχθηκαν στις αίθουσές του, ανοίγοντας τα φτερά τους και προσφέροντας με τη σειρά τους στο χώρο της μουσικής και της τέχνης. Σας περιμένουμε, να περάσουμε μαζί μία όμορφη μουσική βραδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα