Μαρίνα Σάττι για χασμουρητά στη Eurovision: Χαζολογούσα με ένα γκρουπ Ελλήνων

Η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Σουηδία. Η τραγουδίστρια που κατέκτησε την 11η θέση στη Eurovision, κλήθηκε να απαντήσει στις αντιδράσεις για τα περιβόητα χασμουρητά της, την ώρα που βρισκόταν σε συνέντευξη Τύπου και μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος. Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Fay’s Time» η Μαρίνα Σάττι ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει με αυτόν

τον τρόπο κάποια επίσημη τοποθέτηση για όλη την αποδοκιμασία της συμμετοχής του Ισραήλ φέτος και πως αν ήθελε, θα τοποθετούνταν με διαφορετικό τρόπο.

Αρχικά, ανέφερε για τη θέση που τερμάτισε στον τελικό: «Εντάξει νομίζω πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που η παρουσίαση του τελικού ήταν καλή, δεν το ‘χω δει ακόμα. Κάναμε πάρα πολλές πρόβες εκείνη η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ ήξερα θα το κάνω τόσες φορές. Αυτό που δεν ήξερα επίσης, είναι ότι θα βγει τόσο πολύ προς τα έξω, δηλαδή οι πρόβες στην ουσία… ο κόσμος δεν περίμενε την παράσταση το ‘χει δει όλο».

Στην ερώτηση για το τι τη στενοχώρησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα, η Μαρίνα Σάττι σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν διάβασα τι συνέβαινε, ήταν πάρα πολλή πληροφορία για να τη διαχειριστώ. Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα αυτή την περίοδο για μένα, ήταν λόγια είτε προθέσεις μου, που κάπως μπορεί είτε καταλάθος είτε δεν ξέρω πώς, να παρερμηνεύτηκαν». Όσο για τα χασμουρητά, η ίδια εξήγησε ότι «χαζολογούσε με έναν γκρουπ Ελλήνων».

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε,

«Λοιπόν δεν ξέρω αν είδατε την συνέντευξη Τύπου γιατί όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης Τύπου μου δόθηκε ο λόγος γιατί μίλησα πρώτη, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας κιόλας που είμαι και νομίζω ότι εκείνη την ώρα που ήταν ο λόγος σε εμένα, μίλησα όπως θα έπρεπε να έχω μιλήσει. Από κει και πέρα πέρασε άλλη 1 ώρα που ήμασταν μέσα κουρασμένοι και χαλαροί, υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε, καθ΄όλη τη διάρκεια. Τώρα αν το συγκεκριμένο κομμάτι απομονώθηκε και ταξίδεψε και ερμηνεύτηκε… Τέλος πάντων εγώ αυτό που θέλω να πω είναι αν ήθελα να κάνω κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος δεν θα την έκανα με αυτόν τον τρόπο. Ίσως ήταν και χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη την ώρα έχει φύγει η προσοχή από πάνω μου. Μπορείτε να δείτε όλο το χαζολόγημα και όχι μόνο το συγκεκριμένο, δηλαδή και ο Ολλανδός όταν μιλούσα εγώ είχε βάλει μια μπλούζα πάνω από το κεφάλι του και κοιμότανε».

Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

Δύο 24ωρα μετά τον διαγωνισμό, η Μαρίνα Σάττι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας με αυτή το κοινό για τη στήριξή του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie της και μερικές στιγμές από τον διαγωνισμό, ενώ στη λεζάντα αρχικά έγραψε: «Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη».

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/Snapinsta.app_video_319217755_1660746398083200_6397758287044294689_n.mp4https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/Snapinsta.app_video_441908623_474830758400653_3846302227583110973_n.mp4

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να το καταφέραμε Σας ευχαριστώ από ’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. Θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Eurovision, Χαζολογούσα, Ελλήνων,marina satti, Eurovision, chazologousa, ellinon