Πάτρα: Βρέθηκε τεχνικός Η/Υ που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να “σβήνει” τα διαδικτυακά ίχνη της

11:41 28/4/2022 - Πηγή: iPop

Φαίνεται πως εντοπίστηκε απ’ τις Αρχές τεχνικός Η/Υ που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να “σβήνει” τα ίχνη της στο Διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη πληροφορία ενδεχομένως να ρίξει φως στο πώς κατάφερε να βρει την κεταμίνη. Αναμένεται να κληθεί για κατάθεση πολύ άμεσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, ο τεχνικός Η/Υ βοηθούσε την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα τα τελευταία

τρία χρόνια. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, αυτός ο άνθρωπος φέρεται να διέγραφε τις αναζητήσεις της με την υπόδειξη της ίδιας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως ζήτησε τη βοήθεια του συγκεκριμένου ατόμου καθότι είχε ελλιπείς τεχνολογικές γνώσεις και μάλλον πίστευε ότι αν διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεων θα εξαφανίζονταν και τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Υπόθεση Πάτρας: Εντολή για πραγματογνωμοσύνη στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Γι’ αυτό και ήρθε σε επαφή αρκετές φορές με τον τεχνικό υπολογιστών, που βάσει αξιόπιστων πηγών, είναι μεσήλικας κάτοικος Πατρών, με βαθιές γνώσεις και κάθε φορά που δεχόταν την επίσκεψη της 33χρονης προχωρούσε σε διαγραφές, με την υποδειξή της.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο τεχνικός Η/Υ έβλεπε και γνώριζε ποια ηλεκτρονικά ίχνη εξαφάνιζε και αναμένεται να κληθεί να δώσει κατάθεση.

Την ίδια στιγμή, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται “τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους”.

Πάτρα: Τι είναι η μιδαζολάμη; Το νέο εύρημα στην ιστολογική της Τζωρτζίνας και οι ουσίες που σκοτώνουν

Σημειώνεται ότι Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να καταρρίψει την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της, με τον δικηγόρο της να δηλώνει ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίο, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πάτρα: Βρέθηκε τεχνικός Η/Υ που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να “σβήνει” τα διαδικτυακά ίχνη της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Βρέθηκε, Ρούλα Πισπιρίγκου, “σβήνει”,patra, vrethike, roula pispirigkou, “svinei”