Τι στο καλό είναι FYP & POV; Το απόλυτο λεξικό της TikTok slang για να μην έχεις πια άγνωστες λέξεις

20:02 10/10/2022 - Πηγή: iPop

Πας να βγάλεις άκρη με την Gen Z και τους χρήστες του TikTok; Θα στο πω με πολύ απλά λόγια…δεν μπλέκεις! Δεν με ακούς και συνεχίζεις να προσπαθείς να τους καταλάβεις; Σίγουρα θα χρειαστείς πολλή υπομονή για να μιλήσεις την «γλώσσα» τους. Παρακάτω μπορείς να βρεις έναν πλήρη οδηγό για την slang των νέων του TikTok για να σταματήσεις επιτέλους να σκρολάρεις έχοντας άγνωστες λέξεις και να μπεις στο mood. Πίστεψέ με, όταν το καταφέρεις θα δεις ότι έχει περισσότερο fun!

FYP, POV, DC και 1437! Τα έχεις δει στο TikTok όμως δεν έχεις ιδέα τι

σημαίνουν! Ήρθε η στιγμή να δώσουμε τη λύση σε κάθε σου πρόβλημα ώστε να μπορείς να αποκωδικοποιήσεις επιτέλους όλα όσα διαβάζεις στην αρχική σου!

Επιπλέον, εάν είσαι ενεργός χρήστης του TikTok θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τις παρακάτω φράσεις για να αποκτήσεις περισσότερα views και να γίνεις επιτέλους αυτό που λέμε TikTok famous!

Τσέκαρε, λοιπόν, το παρακάτω TikTok λεξικό και μάθε τους πιο δημοφιλείς όρους με τους οποίους η Gen Z έχει κολλήσει!

Τι είναι το Knee Thing που έχει γίνει viral στο TikTok και μπορεί να απογειώσει την σεξουαλική σου ζωή;

TikTok slang: Το λεξικό που θα γίνει προέκταση του χεριού σου!

FYP: Τι είναι αυτό το #FYP που βλέπεις παντού στο TikTok; Έχω την απάντηση επιτέλους! Οι χρήστες χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο hashtag για να εμφανιστούν τα βιντεάκια τους στην αρχική σου σελίδα! Το FYP είναι η κεντρική σελίδα που βλέπεις όταν ανοίγεις την εφαρμογή. Αντί, δηλαδή, να δεις τα βίντεο των ατόμων που ακολουθείς, το FYP σου παρουσιάζει δημοφιλή, viral και τυχαία βίντεο που μπορεί να σου αρέσουν με βάση τον προσωπικό σου αλγόριθμο.

POV: Στο TikTok, το POV (Point Of View) σημαίνει το ίδιο πράγμα που σημαίνει στην πραγματική ζωή… Άποψη. Το POV χρησιμοποιείται συχνά σε υπότιτλους στα βίντεο για να υποδηλώσει πότε ο χρήστες πρέπει να παρακολουθήσει ένα βίντεο από τη δική του οπτική γωνία.

Η παραδοσιακή τηλεόραση σε πτώση: Για ποιο λόγο οι νέοι στρέφονται προς το Youtube, το Instagram και το TikTok;

IB: Αν δεις τα γράμματα «IB» σε μια λεζάντα του TikTok, σημαίνει ότι ο δημιουργός του βίντεο έχει εμπνευστεί από ένα άλλο viral βίντεο.

DC: Αν δεις τα γράμματα «DC» σε μια λεζάντα του TikTok, σημαίνει ότι ο χρήστης του συγκεκριμένου βίντεο δίνει credit στον δημιουργό ενός viral χορού. Το όνομα χρήστη του αρχικού βίντεο συνήθως αναγράφεται μαζί με τα γράμματα.

: Ο συγκεκριμένος συνδυασμός των emoji στην γλώσσα του TikTok να ξέρεις ότι σημαίνει «είμαι ντροπαλός». Η ιδέα αυτή προέκυψε από τους ντροπαλούς ανθρώπους οι οποίοι συνηθίζουν να τρίβουν τα δάχτυλά τους νευρικά. Τώρα που το έμαθα είμαι σίγουρη ότι θα το χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου!

TikTok Music ή αλλιώς πώς η πλατφόρμα έρχεται να ανταγωνιστεί (και) το Spotify

: Πριν ξεκινήσω να εξηγώ τι σημαίνει το συγκεκριμένο emoji, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσω και επίσημα αυτό: . Τώρα, λοιπόν, που ξεπέρασα τις ντροπές μου να σε ενημερώσω πως πρόκειται για ένα αρκετά πονηρό emoji, καθώς σημαίνει «give brain» ή «give head».Το emoji αυτό έγινε viral από ένα βίντεο που εξηγούσε πώς οι γιατροί μπορούν να καταλάβουν εάν έχεις κάνει στοματικό σε με βάση τον ουρανίσκο σου.

 YT: Αν έχεις δει τα γράμματα «YT» στο TikTok και νόμιζες ότι σημαίνουν YouTube, έκανες πολύ μεγάλο λάθος! Στην πραγματικότητα το «YT» είναι ένας όρος αργκό ή συντομογραφία για το «λευκό» και οι χρήστες του TikTok το χρησιμοποιούν για να αναφερθούν στη φυλή ή τον τόνο του δέρματος κάποιου.

1437: Αν δεις στην αρχική σου τους αριθμούς 1437 να ξέρεις ότι σημαίνουν «σ’ αγαπώ για πάντα» και έχει να κάνει να κάνει με τον αριθμό των γραμμάτων σε κάθε λέξη. Για παράδειγμα, το «I» είναι μια λέξη ενός γράμματος, το Love 4, το You 3 και το Forever αποτελείται από 7.

Αν έχεις συναντήσει κι άλλους όρους στο TikTok που σου είναι άγνωστοι, μπορείς να μας τους στείλεις για να τους εντάξουμε στο άρθρο! Το σίγουρο είναι ότι πια θα μπορείς να κατανοείς λίγα περισσότερα καθώς σκρολάρεις στην αρχική σου στο TikTok…!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι στο καλό είναι FYP & POV; Το απόλυτο λεξικό της TikTok slang για να μην έχεις πια άγνωστες λέξεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα