Samsung Galaxy S III, Το καλύτερο Samsung στα χέρια μας! [Hands-on video review]

Το περιμέναμε πως και πως, το είδαμε για λίγο στο event της Samsung και τελικά ο τρίτος γαλαξίας έφτασε στα χέρια μας, ώστε να μπορέσουμε να κορέσουμε την περιέργειά μας! Πάμε να δούμε “τι λέει”!

Design

Ανοίγοντας το λευκό κουτί το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς είναι η τεραστίων διαστάσεων για κινητό, οθόνη η οποία φτάνει αισίως τις 4.8 ίντσες! Γνωρίζοντας τις ιδιότητες των Amoled οθονών, το πρώτο πράγμα που θέλησα να κάνω ήταν να το ανοίξω. Κρατώντας το λοιπόν στα χέρια μου διαπιστώνω ότι κουμπώνει

εύκολα και βολικά στην παλάμη μου κάτι που με κάνει να μην θέλω να το αφήσω. Το πίσω κάλυμμα, δυστυχώς το αισθάνεσαι πλαστικό, ακόμα και αν είναι φτιαγμένο από πολυκαρβονικά ή διάφορα άλλα υλικά. Στο τομέα αυτό η Samsung έχει μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό, που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να φτιάξει κινητά από γυαλί, ειδικά επεξεργασμένο αλουμίνιο, ή ακόμα και κέβλαρ. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά χρήσης, θα πίσω κάλυμμα θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σας απασχολεί. Το design της συσκευής είναι ουδέτερο, χωρίς εξτρεμισμούς, ενώ το βάρος είναι δυσανάλογα μικρό σε σχέση με το πληθωρικό του μέγεθος. Παρολαυτά, στο κράτημα είναι πάρα πολύ καλό, με το πίσω μέρος να κολλάει στο χέρι, ώστε να έχετε καλύτερο grip. Το λευκό χρώμα κάνει το κινητό πολύ ελκυστικό, κυρίως στο γυναικείο φύλο, αλλά σου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ανασφάλειας και το κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι για να δεις αν έχει γρατζουνιστεί.

TouchWiz UX

Το TouchWiz UX είναι πιασάρικο. Το κόλπο με το νερό είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα βρείτε τον εαυτό σας να παίζει με την lockscreen για να ακούσετε το νερό να παφλάζει. Οι αρχικές οθόνες είναι αρκετές για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες σε Widget, ενώ ακόμα και αν γεμίσουν όλες, τη λέξη κόλλημα δεν θα την προφέρετε ποτέ, αφού ο τετραπύρηνος έξυνος δεν μασάει από μερικά Widgetάκια. Εν γένει, το νέο UI εκτός από την lockscreen δεν διαφέρει δραματικά από τις υπόλοιπες υλοποιήσεις του Ice Cream Sandwich σε κινητά της Samsung. Έχει όμως ένα διαφορετικό υπομενού που κάνει όλη την διαφορά. Αυτό είναι το με μενού κίνηση και μέσα σε αυτό υπάρχουν όλες οι επιλογές που κάνουν το κινητό “φτιαγμένο για τον άνθρωπο”. Μπορεί μερικές από αυτές τις λειτουργίες να τις έχουμε ξαναδεί μεμονωμένα στο παρελθόν σε διάφορα κινητά, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένα τα έχει όλα μαζεμένα. Από αυτά θα ξεχωρίσω την άμεση κλήση, δηλαδή όταν ανταλλάσετε μηνύματα με μία επαφή και φέρετε το τηλέφωνο στο αυτί σας, το κινητό αυτόματα καλεί την επαφή αυτή, χωρίς να πατήσετε τίποτα και την δυνατότητα να γυρίσετε το κινητό σας με την οθόνη προς τα κάτω, ώστε να σταματήσει οποιοδήποτε ήχος είναι ενεργός εκείνη την στιγμή, είτε πρόκειται για κλήση, μουσική, ή βίντεο.

Oθόνη

Βέβαια αυτό πρέπει να το κάνετε με προσοχή, αν δεν θέλετε η τεράστια Super Amoled οθόνη του Galaxy S 3 να αποκτήσει κάποια γρατζουνιά, κάτι το οποίο δεν θέλετε να γίνει, αφού αυτή η οθόνη είναι υπέροχη! Ανάλυση 1280

Keywords
Τυχαία Θέματα