Αρπαγή 4 παιδιών στο Ίλιον: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τη δράση της μάνας

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές, μετά από το Amber Alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», για την αρπαγή τεσσάρων ανήλικων αδελφών, από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον.

Η δράση της μητέρας των τεσσάρων παιδιών στο Ίλιον Αττικής, αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

Το βίντεο είναι

από τη στιγμή που η γυναίκα, τα αρπάζει και φεύγει χωρίς να συλληφθεί ούτε να διωχθεί από κανέναν.

Όπως είναι γνωστό, η επιμέλεια, της είχε αφαιρεθεί μετά από εισαγγελική εντολή. Λίγα μέτρα πιο κάτω, την περιμένει ένας άνδρας και όλοι μαζί εξαφανίζοτναι.

Τα 4 αδέρφια αγνοούνται από την Τρίτη το μεσημέρι και στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός. Είναι 2, 3, 4 και 6 ετών. Οι λεπτομέρειες της αρπαγής σοκάρουν. Η μάνα, όπως φαίνεται σε ένα ακόμη βίντεο, μαζί με μια άλλη γυναίκα, ντυμένες με τα ίδια ρούχα για να μπερδέψουν τον φύλακα της δομής, κάθονται αρχικά σε μία καφετέρια η οποία είναι πολύ κοντά.

Όπως δηλώνει ο φύλακας: «Άνοιξε μια τρύπα στον φράχτη, πήρε τα 4 παιδιά κι έφυγε. Πιο κάτω την περίμενε κάποιος και φύγανε».

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας είδαν από το πρωί το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού μίλησε στην κάμερα εκπομπής του ΑΝΤ1 για την μαφιόζικη αρπαγή. Ο ίδιος ανέφερε πως είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών από την μητέρα για να προστατευτούν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν.

Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκε Amber Alert μετά από εισαγγελική εντολή και πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στη Ρένα Κουβελιώτη – Το ρεπορτάζ που ενόχλησε

Χαμός on air ανάμεσα σε Γλαβίνα και Βούλτεψη: «Μην μου ξαναφέρεις πιτσιρικάδες στην εκπομπή» (video)

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκάλυψε τα πρόσωπα που θα ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβόλησαν τέσσερις φορές τον πρωθυπουργό της χώρας, Ρόμπερτ Φίτσο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα