Κοσιώνη: Deepfake απάτη την δείχνει να παρουσιάζει τυχερό παιχνίδι μέσω ΣΚΑΪ – «Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν παραιτηθεί» (video)

H παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, έπεσε θύμα deepfake απάτης που σκοπό είχε από ότι φαίνεται να εξαπατήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αποκομίζοντας από αυτούς μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Facebook, το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά αληθινό, με τη φωνή της Σίας Κοσιώνη να συγχρονίζεται με το πρόσωπό της και να διαφημίζει τυχερό

παιχνίδι ( με την ονομασία «Επίσημο Καζίνο»), τη στιγμή πως στο super του ΣΚΑΪ φαίνεται να αναφέρεται ότι «κατακτά την αγορά».

Την ίδια στιγμή ακούγεται η «Σία Κοσιώνη» να λέει ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν παραιτηθεί από τις δουλειές τους χάρη στα κέρδη του τηλεπαιχνιδιού.

«Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον λογαριασμό σας και να αρχίσετε να παίζετε», υποτίθεται πως λέει η δημοσιογράφος χρησιμοποιώντας μάλιστα και παραδείγματα όπως του «σκηνοθέτη Τιμόθεου Ρόκα» ο οποίος «κέρδισε 2 εκατ. ευρώ», αλλά και τη «μαρτυρία» δυο κοριτσιών, που φαίνεται ότι επίσης πέσει θύματα της deepfake απάτης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ» από τη μεριά του δηλώνει ότι «Επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του κατά των απατεώνων για την πρωτοφανή απάτη και καλεί τους ανυποψίαστους πολίτες να προσέχουν για να μην πέσουν θύματα της απάτης ή ανάλογων περιστατικών».

Προσοχή! Το βίντεο – απάτη με την Σία Κοσιώνη. pic.twitter.com/NT8NQlhWOt

— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) May 9, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Eurovision 2024: Πόσα χρήματα έδωσε η ΕΡΤ για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον διαγωνισμό

Εύβοια: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ – Θεατές μπήκαν στο παρκέ και χτυπούσαν τους παίκτες (video)

Καιρός: Τι είναι ο υποτροπικός αεροχείμαρρος που θα φέρει τα πρώτα 35άρια – Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα