Βραυρώνα: Την Πέμπτη απολογείται η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό (Video)

Την Πέμπτη (16/05) αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας η μητέρα του νεογνού από το Νεπάλ, που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία καθώς δεν έχει ακόμα διαβιβαστεί στην ανακρίτρια η ιατροδικαστική έκθεση η οποία αναμένεται να αποσαφηνίσει διαφορά ζητήματα γύρω από την αιτία θανάτου του βρέφους.

Να σημειωθεί ότι αύριο Τρίτη έχει οριστεί η απολογία του συζύγου της κατηγορούμενης.

Και οι δυο βαρύνονται με το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού.

«Η κατηγορούμενη είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, συντετριμμένη, μου μετέφερε ότι επιθυμούσε τη γέννηση του παιδιού της, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση της ανθρωποκτονίας του και μου τόνισε ότι ο πατέρας δεν γνώριζε ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα, όταν την πέταξε στα σκουπίδια» ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας Δημήτρης Ζορμπάς.

Στο μεταξύ, δεν έχει παραδοθεί στις δικαστικές Αρχές η ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα αποκαλύπτει εάν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό. Από την ιατροδικαστική έκθεση θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω πορεία της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος πατέρας έχει λάβει προθεσμία να αποληθεί αύριο Τρίτη, ωστόσο, εάν δεν έχει παραδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα, θα ζητήσει νέα προθεσμία.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος, που έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα, πέφτει σε αντιφάσεις σε όσα έχει ισχυριστεί.

«Ο πατέρας μού είπε χθες τηλεφωνικά ότι δεν γνώριζε ότι μέσα στη σακούλα ήταν το βρέφος, αλλά στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι η σύντροφός του του έδωσε πετσέτες λερωμένες με αίμα, όπου εκεί μέσα είχε τυλίξει το βρέφος» δήλωσε νωρίτερα τη Δευτέρα ο δικηγόρος του ζευγαριού έξω από τα δικαστήρια, συμπληρώνοντας: «Δίνει μία διαφορετική εκδοχή σε εμένα, αλλά ο άνθρωπος είναι αλλοδαπός, κατέθεσε με διερμηνέα που δεν ήταν στον κατάλογο του Πρωτοδικείου και ενδεχομένως να υπήρξε κάποια παράφραση».

Ειδήσεις σήμερα:

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Σάττι, ΕΡΤ και Ζούλα – «Αυτά να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια» (video)

Έκρηξη on air του Πιρς Μόργκαν με τον εκπρόσωπο της Ισραηλινής κυβέρνησης: «Αυτά είναι ανοησίες» (video)

Χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη στον Βόλο-Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα