Στο νοσοκομείο ο «Τίγρης του TikTok»: Το βίντεο που τρολάρει τα φαγητά που του σερβίρουν

Θέματα υγείας αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο Λουκάς Κωτσούλας, γνωστός και ως «Τίγρης του TikTok», που ο κόσμος τον έμαθε από τη λατρεία που τρέφει για το αλάτι και ένα γνωστό… τραγουδάκι που έβγαλε για αυτό και έγινε viral.

Ο ίδιος βρισκόμενος στο νοσοκομείο όπου και αναρρώνει, αποφάσισε να ενημερώσει τους ακολούθους του για το τι έχει, κάνοντας ένα βιντεάκι που πήρε και αυτό χιλιάδες προβολές σε λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα ο «Τίγρης» είχε ένα αλάτι στο χέρι και έλεγε ότι οι κρέμες που του δίνουν εκεί δεν τρώγονται χωρίς αυτό, βάζοντας λίγο μέσα σε μια κρέμα ώστε να πάρει

γεύση.

Αναλυτικότερα ανέφερε: «Τι να φάω ρε παιδιά… Μου φέρανε κάτι κρέμες, κάτι τέτοια, ανάλατα όλα, θα τα πλακώσω στο αλάτι δεν γίνεται αλλιώς», με εκατοντάδες σχόλια να του εύχονται περαστικά.

@.tigers47 #νοσοκομειο #κλινικη #επεμβαση #hospital #medical #nurse #doctor #medicine #doctors #healthcare #surgery #surgeon #nursing #medstudent #medschool #medlife #surgicalforceps #kalas #kallas #καλας #αλατι #bbqfood #bbqtime #beef #explore #viral #fy #foryou #foryoupage #fypage #fypシ #fyp #bbqnation #grillen #australia #japan #dubai #γερμανια
Keywords
Τυχαία Θέματα