ΗΠΑ: Πανικός ανάμεσα σε 189 επιβάτες έπειτα από έκρηξη σε αεροσκάφος της Delta Airlines – Ακολούθησε εκκένωση

Συγκλονιστικό βίντεο με την έκρηξη σε Airbus της Delta Airlines την περασμένη εβδομάδα —στο Διεθνές Αεροδρόμιο Seattle-Tacoma στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ— ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως θα δείτε, λίγο μετά την προσγείωση του αεροσκάφους το βράδυ της 6ης Απριλίου, σημειώνεται μια έκρηξη

κάτω από την περιοχή του πιλοτηρίου και μαύρος καπνός αρχίζει να βγαίνει.

Η πτήση 604 της Delta από το Κανκούν του Μεξικού έφτασε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον γύρω στις 21:35, αλλά μετά τη σύνδεση του αεροσκάφους στο ηλεκτρικό δίκτυο του τερματικού σταθμού, τα πράγματα πήγαν στραβά.

«Υπήρξε λίγο σπρώξιμο στους διαδρόμους για να φτάσουν στην έξοδο»

For full video: https://t.co/Ed2qs0MpuQ

©KOMO NEWS abc#Delta #Seattle #Airbus #A321neo #DeltaAirlines #SEA #aviation #AvGeek #avgeeks #flights #Travel #traveler https://t.co/bv2AuDr54C pic.twitter.com/L89lZEW7wp

— FlightMode (@FlightModeblog) May 14, 2024

Σύμφωνα με την New York Post, αιτία αποτέλεσε βραχυκύκλωμα η οποία οδήγησε σε φωτιά κάτω από το πιλοτήριο. Οι πιλότοι λίγα λεπτά μετά έδωσαν εντολή για άμεση εκκένωση του αεροσκάφους.

Επιβάτιδα περιέγραψε τη στιγμή της εκκένωσης ως «ομαλή» αν και ορισμένοι είχαν πανικοβληθεί αρκετά. «Υπήρξε λίγο σπρώξιμο στους διαδρόμους για να φτάσουν στην έξοδο», θυμάται.

Ένας άλλος δήλωσε πως ήταν αρκετά ψύχραιμος αν και φοβάται αρκετά τις πτήσεις.

Περίπου τα δύο τρίτα των 189 επιβατών βγήκαν από τις φουσκωτές τσουλήθρες, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ήδη φύγει από τη γέφυρα επιβατών.

Οι πυροσβεστικές αρχές του Σιάτλ ανταποκρίθηκαν άμεσα αν και η φωτιά είχε ήδη σβήσει από μόνη της και εξέτασαν μερικούς επιβάτες για πιθανούς τραυματισμούς μετά την εκκένωση. Κανείς δεν χρειάστηκε περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Η Delta Airlines εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως το αεροσκάφος έχει αποσυρθεί από την υπηρεσία για επιθεώρηση και συντήρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα