Ελένη Χατζίδου: «Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου, το μόνο που είπα ήταν…»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου συνάντησαν την Ελένη Χατζίδου, η οποία ρωτήθηκε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρία Κορινθίου για εκείνη.

Συγκεκρκιμένα, η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τα όσα καταλογίζουν στο «Breakfast@Star», ότι εκείνη είναι που διαδίδει τις πληροφορίες που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Επίσης θα ήθελα να μου πουν τι διαδίδω,

ότι τι θα κάνω εκπομπή στο Star; Από τη στιγμή που τους έχω μπερδέψει ας ρωτήσουν λοιπόν την Ελένη Χατζίδου, που την πήρα έναν μήνα πριν τηλέφωνο και της είπα ότι δεν ισχύει και όλα καλά, μη σκας. Και πριν από αυτό το τηλέφωνο, το έχω κάνει δήλωση. Το τι διαδίδεται και ποιος το διαδίδει, όλα μαθαίνονται στο τέλος. Δεν έχω και ανάγκη να διαδώσω κάτι», είχε αναφέρει η γνωστή ηθοποιός μετά την εν λόγω πληροφορία της πρωινής εκπομπής.

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου στην Μαρία Κορινθίου

«Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου. Ούτε είχα πει κάτι για τη Μαρία Κορινθίου, αν ακούσει την εκπομπή θα καταλάβει. Το μόνο που είχα πει χιουμοριστικά ήταν το “πάνω από το πτώμα μου” και καλά για να το ελαφρύνω γιατί δεν θέλω να γίνονται τέτοια», τόνισε η Ελένη Χατζίδου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε αργότερα: «Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αλλά δεν τελείωσαν. Όλα καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και δεν μας απασχολεί το τι γράφεται. Από εβδομάδα θα έχω να σου πω κι άλλα.

Το ιδανικό για εμάς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να μείνουμε, να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έχουμε δέσει ως ομάδα από την πρώτη στιγμή. Με βλέπεις έτσι γιατί η μικρή δεν ήθελε να πάει πρώτη φορά σχολείο. Όλα καλά, όλα στρώνουν».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Βασιλική δίνει στον Μαθιό τη χαριστική βολή

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιώργος Κακοσαίος: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, «Σάββατο βράδυ»

Keywords
Τυχαία Θέματα