Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Από την Πάρο στη Σύρο – Έτσι πέρασαν τη βραδιά της Πανσελήνου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βρίσκονται περίπου από τις αρχές Ιουλίου στην Πάρο μαζί με τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη, Γιάννη, και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ωστόσο, χθες, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια απόδραση σε ένα άλλο κυκλαδίτικο νησί, τη Σύρο.

Ο λόγος της επίσκεψής του δεν ήταν τυχαίος, μιας και την πρώτη ημέρα του Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο νησί μία μεγάλη συναυλία από τον Μανώλη Μητσιά και τον Γιώργο Θεοφάνους κάτω από το φως της Πανσελήνου.

Η

Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός απόλαυσαν αυτή τη μαγική βραδιά και διασκέδασαν με τον πιο όμορφο τρόπο. Η παρουσιάστρια του ALPHA, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από την έξοδό τους, ανάμεσα στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τον σύζυγό της.

«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Απολαύσαμε τον @manolismitsias και τον @theofanousg υπό το φως της Πανσελήνου!», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός παντρεύτηκαν το 2011 και έτσι φέτος συμπλήρωσαν 12 χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και ευτυχισμένο και χαίρεται να μεγαλώνει τα τρία παιδιά του, που αποτελούν την επισφράγιση της αγάπης του.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία με την Ελένη Βουλγαράκη πριν την έναρξη του «Πρωινού»

 Ιωάννα Τούνη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της -Βίντεο

 Ηλίας Γκότσης: «Το “Survivor” μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, αλλά μου ξεκλείδωσε πόρτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα