Gwyneth Paltrow-Apple Martin: Μαμά και κόρη ποζάρουν με matchy κοστούμια

12:54 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Στον κόσμο του Hollywood, η στιλιστική αυτοπεποίθηση δεν γνωρίζει όρια. Και αυτό το απέδειξαν με τον πιο γλυκό τρόπο η Gwyneth Paltrow και η κόρη της, Apple Martin. Ένα εκθαμβωτικό fashion moment δημιουργήθηκε όταν η διάσημη ηθοποιός και η νεαρή κόρη της εμφανίστηκαν σε ένα λαμπερό event, κλέβοντας την παράσταση με τα σούπερ

λουξ κοστούμια τους.

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Gwyneth και η Apple μας έδειξαν πώς να κυριαρχήσεις στο στιλιστικό παιχνίδι χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Φορώντας κοστούμια του ιταλικού οίκου Loro Piana, δεν απέφυγαν την εντυπωσιακή σύγκριση. Η Apple επέλεξε ένα μαύρο, άνετο κοστούμι σε oversized γραμμή. Ενώ η μαμά της εντυπωσίασε με ένα κοστούμι στο χρώμα της καραμέλας, το οποίο περιλάμβανε cropped παντελόνι.

Η βραδιά τους δεν ήταν απλώς μια βραδιά φίλων και γιορτής, αλλά μια απόλυτη συνάντηση της μόδας με την οικογένεια Paltrow-Martin. Από την Oprah Winfrey μέχρι τους Rob Lowe και Elaine Welteroth, το πάρτι είχε εξέχουσες παρουσίες από ολόκληρο τον κόσμο της showbiz, κρατώντας ωστόσο έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στην ατμόσφαιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η πρόκληση της άδειας φωλιάς

Με την Apple και τον Moses να είναι έτοιμοι για το κολέγιο, η Gwyneth βρίσκει τον εαυτό της σε μια νέα φάση της ζωής της. Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς, όταν δηλαδή τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους και αφήνουν το σπίτι και τη μαμά τους πίσω, «χτύπησε» και τη διάσημη ηθοποιό. Πώς αντιμετωπίζει αυτήν την αλλαγή; Με χιούμορ και ποιότητα, όπως θα περίμενε κανείς από την ίδια. Αποκαλύπτοντας τους φόβους της, η Paltrow μίλησε για τη μελλοντική της ζωή, την οποία σκοπεύει να αντιμετωπίσει όχι ως άδεια, αλλά ως γεμάτη με ευκαιρίες που δεν είχε πριν.

«Αντί να δημιουργείτε μια αίσθηση απώλειας – τι θα γινόταν αν ήμουν ελεύθερη; Και θα μπορούσα να πω ναι σε ένα Σαββατοκύριακο με τα κορίτσια, επειδή δεν θα ένιωθα ένοχη;»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Όπως και να έχει, η Gwyneth δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της στιλιστικά. Είτε είναι μητέρα, είτε ελεύθερη πουλί, είτε και τα δύο. Και όσο για την Apple και τον Moses, ο κόσμος περιμένει να τον κατακτήσουν, με το στιλ και την εμπιστοσύνη της οικογένειας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα