Naomi Campbell: Κυριαρχεί στο κόκκινο χαλί στα 53 της – Με φόρεμα Chanel του 1996 στις Κάννες

15:57 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Naomi Campbell καθήλωσε με την παρουσία της τους φωτογράφους καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών.

Το 53χρονο top model έδωσε το “παρών” στην πρεμιέρα της ταινίας Furiosa: A Mad Max Saga και προκάλεσε ταχυπαλμίες με την εντυπωσιακή, θηλυκή και άκρως αισθησιακή

εμφάνισή της.

The incredible Naomi Campbell on the red carpet at the #Furiosa #Madmax Cannes premiere.

Photo: Victoria Mazurova for @Glittermagazine #CannesFilmFestival #Cannes2024 #NaomiCambell pic.twitter.com/Xoiivu53zR

Glitter Magazine (@glittermagazine) May 16, 2024

Παρουσίασε τη συγκλονιστική σωματική της διάπλαση μέσα στο λαμπερό φόρεμα με φούστα από διχτυωτό ύφασμα και τιράντες από πέρλες και έπεισε ότι στα 53 της χρόνια έχει παγώσει τον χρόνο στην εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Άλλωστε, με την εμφάνιση αυτή κατάφερε να μας γυρίσει 28 χρόνια πίσω, τότε που φόρεσε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό της φόρεμα. Η Naomi ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram φορώντας το συγκεκριμένο φόρεμα που είναι από τη συλλογή της Chanel Φθινόπωρο 1996, του Karl Lagerfeld, και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr .Naomi Campbell (@naomi)

Λίγο νωρίτερα είχε αιχμαλωτίσει τα φλας των φωτογράφων με την καθηλωτική παρουσία της και την εμφάνιση που έκοψε άλλη μια φορά την ανάσα, μετατρέποντας τις Κάννες στην προσωπική της πασαρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα