Αnya Taylor Joy: Εμφανίστηκε στις Κάννες με τρία ιδιαίτερα looks για κάθε μέρα

16:35 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Anya Taylor-Joy κέρδισε τις εντυπώσεις κατά την άφιξή της στις Κάννες, για την πρεμιέρα της ταινίας “Furiosa: A MAD MAX SAGA” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Μέσα σε λίγες μέρες, η ηθοποιός παρουσίασε τρία διαφορετικά σύνολα. Κάθε ένα αντιπροσώπευε την κομψότητα και το στιλ της Γαλλικής Ριβιέρας. Ένα μάλιστα εξ’ αυτών, έμοιαζε υπερβολικά με νυφικό look για την παραλία με το πιο υπέροχο XL καπέλο, να μας μεταφέρει για λίγο σε κάποιο πολυτελές resort.

Look 1: Η άφιξη
στο ξενοδοχείο Martinez

Το πρώτο σύνολο που φόρεσε η Taylor-Joy κατά την άφιξή της ήταν ένα one-shoulder, πλισέ ασύμμετρο φόρεμα Atlein στο χρώμα της τερακότας με ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στο πόδι. Το look συνδύασε με το πιο oversized καπέλο Jacquemus, χαρακτηριστικό του γαλλικού brand και καφέ, σατέν πέδιλα με λεπτό τακούνι από τον οίκο Jimmy Choo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATLEIN (@atleinparis)

Look 2: Πρωινή έξοδος

Το δεύτερο σύνολο της ημέρας ήταν πιο καθημερινό, με την ηθοποιό να φορά ένα μακρυμάνικο πουκάμισο Damson Madder με έναν υπερβολικά μεγάλο γιακά σε στιλ Peter Pan και μικρά φιογκάκια στο print του. Το casual outfit ολοκλήρωνε μια μίνι τζιν, ψηλόμεση φούστα με κουμπάκια στο μπροστά μέρος. Ένω τα ασημένια γοβάκια που έμοιαζαν σχεδόν διάφανα έδιναν το glam στοιχείο στο πρωινό look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη anyataylorjoy_clube (@anyataylorjoy_clube)

Look 3: Η εμφάνιση στο Le Majestic Hotel

Το τρίτο και πιο επίσημο σύνολο της Taylor-Joy ήταν ένα λευκό φόρεμα Jacquemus strapless και με διάφανο μπούστο και φούστα. Η Anya το συνόδευσε με ένα επίσης τεράστιο καπέλο του ίδιου brand και πέδιλα από τον οίκο Aquazzura. Τα λευκά 3D λουλούδια που διακοσμούσαν το φόρεμα, το έκαναν να μοιάζει με καλοκαιρινό νυφικό, που θα φορούσε μια νύφη σε έναν γάμο στην παραλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cinema Lover 1983 (@cinemalover1983)

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε κάθε εμφάνισή της με το χαρακτηριστικό της κόκκινο κραγιόν. Γιατί οι Κάννες θέλουν και μια νότα πολυτέλειας και θηλυκότητας ακόμα και το πρωί.

Και μπορεί η ταινία να δείχνει πολλά υποσχόμενη, παρόλα αυτά εμείς ανυπομονούμε για περισσότερες αιθέριες εμφανίσεις στις Κάννες. Αυτές που θα μας βάλουν στο mood των καλοκαιρινών διακοπών!

Keywords
Τυχαία Θέματα