Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέος έρωτας για τον αγαπημένο της εγγονό 4 εβδομάδες μετά τον χωρισμό- Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός;

22:13 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο αγαπημένος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και ανιψιός του βασιλιά Κάρολου, Peter Phillips, δεν πρόλαβε να χωρίσει από την επί τρία χρόνια σύντροφό του και ήδη κάνει δημόσιες εμφανίσεις με νέα σύντροφο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να συστήσει τη νέα σχέση του και στη βασίλισσα Camilla, σε μία κίνηση που υποδεικνύει ότι παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιο είναι ακόμη φρέσκο, είναι ενδεχομένως και αρκετά σοβαρό. Σε σημείο που να ξαναδούμε γαμπρό τον Peter Philips.

Royal Family fans saying the same thing about Peter Phillips’ new girlfriend #RoyalFamilyhttps://t.co/xOw84l2uDD pic.twitter.com/sPb94K7V1y

— Daily Express (@Daily_Express) May 13, 2024

O γιος της πριγκίπισσας Anne, κόρης της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, φέρεται να είναι σε σχέση με μια νοσοκόμα του NHS, τη Harriet Sperling, ειδική νοσοκόμα παίδων και συγγραφέα.

Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο στα Badminton Horse Trials. Αφού παρακολούθησε την ιππασία ανώμαλου δρόμου, αποχώρησε με τις κόρες του Peter, Savannah, 13 ετών, και Isla, 12 ετών, το Σάββατο.

Meet Peter Phillips new ‘girlfriend’: NHS paediatric nurse and freelancer writer who wrote about her journey as a single mother is revealed as the royal’s new romance – just weeks after splitting from his ex https://t.co/knvUQR29Z1 pic.twitter.com/pg24m3T8mr

Daily Mail Online (@MailOnline) May 13, 2024

Την Κυριακή επέστρεψαν στην εκδήλωση στο Gloucestershire, όπου ο Peter εθεάθη να χαιρετά τη σύζυγο του βασιλιά, τη βασίλισσα Camilla. Η αδελφή του Peter, Zara Tindall, 42 ετών, και ο σύζυγός της Mike ήταν επίσης στο ιππικό γεγονός με τα παιδιά τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Photo by Chris Jackson – Pool//Getty Images

Μιλώντας για τον Peter και τη Harriet, ένας αυτόπτης δήλωσε στη Sun: “Έδειχναν εντελώς ερωτευμένοι και εκείνος χαμογελούσε πλατιά. Έμοιαζε με τη γάτα που πήρε την κρέμα και συμπεριφερόταν σαν να μην έχει καμία έγνοια“.

Ένας από τους φίλους του Peter επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι ο γιος της πριγκίπισσας Anne γνώρισε κάποια πρόσφατα και περνούν χρόνο μαζί.

12 May: Queen Camilla (Patron, British Equestrian) with Peter Phillips, Isla Phillips, and Savannah Phillips, during the final day of the Badminton Horse Trials.

Chris Jackson/Pool pic.twitter.com/GzRlOnLJxx

— Eostre (@NorthernEostre) May 12, 2024

Ο Peter λέγεται ότι είναι ο αγαπημένος εγγονός της αείμνηστης βασίλισσας και είναι επίσης πολύ δεμένος με τον θείο του, τον βασιλιά Κάρολο. Η είδηση της σχέσης με τη Harriet έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του Peter, ο οποίος είναι ο 18ος στη σειρά διαδοχής, από την επί τρία χρόνια σύντροφό του, Lindsay Wallace, 43 ετών.

RICHARD KAY: She’s only been dating Peter Phillips but has already met the Queen. So will Harriet be the first NHS nurse to marry into the Royal Family? https://t.co/SqANv9hs0h pic.twitter.com/ks29jMER9Y

Daily Mail Online (@MailOnline) May 14, 2024

Πριν βγει μαζί της, ο Peter ήταν παντρεμένος με την Autumn Kelly το 2008. Έδωσαν τέλος στον 13χρονο γάμο τους το 2021. Ο Peter και η πρόσφατη σύντροφός του Lindsay τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αφού η σχέση τους “πήρε τον δρόμο της”, όπως είχε δηλώσει προηγουμένως πηγή στη Sun.

H Bασίλισσα Camilla μιλάει με τον Peter Phillips και τη Harriet Sperling.Photo by Chris Jackson – Pool//Getty Images

Keywords
Τυχαία Θέματα