Απόπειρα βιασμού στη γειτονιά της ΠτΔ!

Εντονο προβληματισμό προκαλεί η δράση αδίστακτου «δράκου», που επιτέθηκε σε 19χρονη στη γειτονιά της Κ. Σακελλαροπούλου

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «δημοκρατία» για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός αδίστακτου «δράκου» ένα 19χρονο κορίτσι, σε μια από τις πιο φυλασσόμενες γειτονιές της Αθήνας, όπου μένει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο δράστης επιχείρησε ανενόχλητος να βιάσει το κορίτσι, το οποίο τελικά έσωσε ένας διερχόμενος πολίτης και όχι κάποιος από τους δεκάδες αστυνομικούς που φρουρούν το σπίτι της πρώτης πολίτη της χώρας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «δημοκρατίας», η κοπέλα, που μένει σε πολυκατοικία σε απόσταση λίγων μέτρων από την κατοικία της κυρίας Σακελλαροπούλου, στην οδό Ραιδεστού στον Κολωνό, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, και ενώ σε απόσταση περίπου 100 μέτρων… ξημεροβραδιάζονται πάνω από 10 αστυνομικοί σε κάθε βάρδια, φυλάσσοντας το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επιστρέφοντας από τη δουλειά της πεζή αντιλήφθηκε ότι κάποιος την παρακολουθούσε ενώ περπατούσε στην οδό Μυλλέρου, στο Μεταξουργείο. Ετσι, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, προσπάθησε τρέχοντας να απομακρυνθεί προς την οδό Βιργινίας Μπενάκη. Ομως, ο άγνωστος αλλοδαπός την πρόλαβε και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Ευτυχώς, για καλή της τύχη, ήταν κοντά ένας περαστικός που φώναξε δυνατά για να φοβίσει τον επίδοξο βιαστή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

«Με πλησίασε πιο κοντά και, αφού με έπιασε από τον λαιμό, μου είπε “θέλω μόνο σεξ από σένα” με σπαστά ελληνικά. Μετά από αυτό, εγώ άρχισα έντρομη να φωνάζω και να ουρλιάζω καλώντας σε βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή φώναξε δυνατά ένας κύριος “εεεε!” για να τον τρομάξει και να φύγει, και έτσι έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, από την αντίθετη μεριά» περιέγραψε η κοπέλα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς. Οπως ανέφερε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, μετά τη σε βάρος της επίθεση «έτρεξα λίγο πιο κάτω ουρλιάζοντας, διότι είχα πανικοβληθεί. Κατόπιν τούτου, με πλησίασε ο ανωτέρω κύριος, που τρόμαξε τον δράστη, με ρώτησε αν είμαι καλά και κρατούσε ένα σίδερο μεγάλο, σε περίπτωση που τον έβλεπε μπροστά του, για να τον καταδιώξει και να τον ακινητοποιήσει».

Η γυναίκα ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά την περιπέτειά της. Πάντως, βρήκε το κουράγιο να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να διηγηθεί στους αστυνομικούς όσα πέρασε, ενώ της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων δραστών για να διαπιστωθεί αν κάποιος από αυτούς ήταν ο αλλοδαπός που την ακινητοποίησε.

Ο βιασμός της κοπέλας αποτράπηκε χάρη στην ευαισθητοποίηση του πολίτη που έδειξε περίσσιο θάρρος, αψηφώντας το γεγονός ότι μπορεί να κινδύνευε και ο ίδιος. Αστυνομικός πουθενά, αν και σε απόσταση ούτε 100 μέτρων ήταν 10 με 12 αστυνομικοί που φρουρούν το σπίτι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου… Και όλα αυτά μόλις ενάμιση μήνα μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μπροστά στα μάτια του αστυνομικού φρουρού…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόπειρα, ΠτΔ,apopeira, ptd