Μαζί για τα αδέσποτα ο ΣΒΑΠ και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων από πόλεις της Αττικής που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Προστατεύουμε και Φροντίζουμε τα Αδέσποτα Ζώα» βραβεύουν την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 11 το πρωί, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), φορέας που διοργάνωσε τον διαγωνισμό, και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ο οποίος φιλοξενεί την εκδήλωση στο Κτήμα Φιξ.

Στον

διαγωνισμό συμμετείχαν 377 παιδιά από 22 σχολεία σε 12 δήμους. Ανάμεσά τους είναι οι τρεις νικητές του διαγωνισμού, που θα λάβουν ειδικά βραβεία, ενώ όλα τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικό συμμετοχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παράλληλα με την εκδήλωση ο Δήμος διοργανώνει ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, με ζωάκια που φροντίζει το Γραφείο Αστικής Πανίδας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ζωάκια από άλλους δήμους, φιλοζωικές οργανώσεις κ.λπ., τα οποία ψάχνουν το καινούργιο τους σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι, εάν κάποιος ή κάποια θέλει να υιοθετήσει ένα από τα αδέσποτα ζώα του Προγράμματος Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα του Γραφείου Αστικής Πανίδας 213 2000144, 213 2000114 ή να στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected].

The post Μαζί για τα αδέσποτα ο ΣΒΑΠ και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαζί, ΣΒΑΠ, Δήμος Ηρακλείου Αττικής,mazi, svap, dimos irakleiou attikis