Μπάγερν: Παραμένει στο στόχαστρο ο Τεν Χαχ

Η Μπάγερν συνεχίζει να ψάχνει προπονητή για την επόμενη σεζόν, με τα ονόματα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, στο στόχαστρο των Βαυαρών μπήκε πρόσφατα ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας Όλιβερ Γκλάσνερ. Αλλά, ο σύλλογος της Αγγλίας δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Αυστριακό να φύγει, τρεις μήνες μετά την πρόσληψή του. Έτσι, απέρριψαν το ενδιαφέρον της Μπάγερν, όπως το απέρριψε και ο πρώην προπονητής της, καθώς και τεχνικός της Γερμανίας Χάνσι Φλικ.

Τα μοναδικά ονόματα που παραμένουν στόχοι των Βαυαρών δείχνουν να είναι ο Έρικ Τεν Χαχ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον. Ειδικά, ο Ολλανδός προπονητής είχε περάσει από τις Ακαδημίες της Μπάγερν πριν από μια δεκαετία, οπότε θα έχει μια πολύ πιο γρήγορη προσαρμογή στο γερμανικό περιβάλλον. Παράλληλα, οι “μουρμούρες” από το Νησί όλο και πληθαίνουν, με τη θέση του Τεν Χαχ στον πάγκο των “Κόκκινων Διαβόλων” και την νέα σεζόν να μην θεωρείται δεδομένη.

Φυσικά, ποτέ μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο της απόλυτης ανατροπής, δηλαδή της παραμονής του Τόμας Τούχελ στον βαυαρικό πάγκο. Όπως αποκαλύπτουν ρεπορτάζ από την Γερμανία, παίκτες της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και των αρχηγών Μανουέλ Νόιερ και Τόμας Μίλερ, έχουν ζητήσει από την διοίκηση να κρατήσουν τον Γερμανό τεχνικό και μετά το τέλος της σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ιστορία έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσει στο τέλος της.

Keywords
Τυχαία Θέματα