Μπόχουμ-Λεβερκούζεν 0-5: Ασταμάτητη και 50 ματς αήττητη

Αήττητη για 50ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν έμεινε η Μπάγερ Λεβερκούζεν που συνέτριψε 5-0 τη Μπόχουμ των δέκα παικτών από το 15 στο “Vonovia” και πλέον απέχει 90 λεπτά για να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει αήττητη την Bundesliga.

Η Μπόχουμ μπήκε δυναμικά στο ματς, ήταν καλύτερη μέχρι το 15′ σημείο στο οποίο όμως είδε τον Πάσλακ να αντικρίζει κόκκινη κάρτα για το φάουλ στον Τέλα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Λεβερκούζεν δεν την άφησε να πάρει ανάσα.

Η ομάδα του Αλόνσο άνοιξε

το σκορ στο 41′ με το 7ο φετινό γκολ του Πάτικ Σικ και στο δεύτερο λεπτό του εξτρά χρόνου σημείωσε δεύτερο γκολ με το πέναλτι του Βίκτορ Μπονιφέις.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού, ο Ρίμαν έβγαλε αρκετές προσπάθειες των φιλοξενούμενων οι οποίοι στο 76′ πέτυχαν τρίτο γκολ με τον Αμίν Αντλί να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο 86′ ο Στάνισιτς με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-4 και στο 93′ με ωραία κίνηση βγήκε απέναντι από τον Ρίμαν όμως προτίμησε να δώσει το 10ο φετινό τέρμα στον Γκριμάλντο με τον Ισπανό να σημειώνει το 0-5.

Η Λεβερκούζεν έφτασε τους 87 βαθμούς, ενώ η Μπόχουμ έμεινε στους 33 και χρειάζεται έναν πόντο στη Βρέμη κόντρα στην Βέρντερ την τελευταία αγωνιστική για να μείνει και μαθηματικά στην Bundesliga.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπόχουμ-Λεβερκούζεν 0-5, Ασταμάτητη,bochoum-leverkouzen 0-5, astamatiti