Φενέρμπαχτσε-Μονακό 89-78: Πρώτο «match ball» την Μ. Παρασκευή με 40% στα τρίποντα (highlights)

Η Φενέρμπαχτσε χρειάζεται μία ακόμα νίκη, μετά το 2-1 κόντρα στην Μονακό στο Game 3 (89-78) για να επιστρέψει στο F4 της Euroleague, μετά από 5 χρόνια απουσίας. Η τουρκική ομάδα διατήρησε το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε μετά την νίκη της στο πρώτο ματς στο Μοντε Κάρλο και την Μ. Παρασκευή (20,45 NOVA), θα έχει την πρώτο ευκαιρία πρόκρισης της, αν νικήσει για τρίτη φορά τους Μονεγάσκους.

Η Μονακό βρίσκεται στα…

“σχοινιά”, όπως και πέρυσι απέναντι στην Μακάμπι, όταν είχε πάλι πλεονέτημα έδρας, το έχασε στα δυο πρώτα παιχνίδια, αλλά νίκησε στο τρίτο και μετά την ήττα της στο 4ο, επέστρεψε την σειρά των αγώνων στην έδρα της, όπου νίκησε την ομάδα του “λαού” και προκρίθηκε στο Κάουνας.

Ο Ντόρσι ήταν ο πρωταγωνιστής της Φενέρ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η Μονακό με τον Ντιάλο και τον Μοτεγιούνας κέρδισε το επιμέρους σκορ. Στην δεύτερη περίοδο, η Φενέρ βελτίωσε την άμυνα της και με τον Τζέιμς να μην είναι απειλητικός, οι γηπεδούχοι είχαν αμυντική υπεροπλία στις θέσεις των γκαρντ, περιορίζοντας και τον Λόιντ.

Η τρίτη περίοδος είχε την υπογραφή του Μπιμπέροβιτς που τελείωσε το ματς; με 14 πόντους, η Φενέρ απέκτησε διαφορά ασφαλείας με 11 πόντους και παρά τους έξι συνεχόμενους πόντους του Μπλόσογκειμ και το επιμέρους 6-13 (75-71) στα τέσσερα πρώτα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου, μετά το τάιμ αουτ του Γιακισεβίτσιους, η Φενέρμπαχτσε πέτυχε σερί 5-0 και άφησε τον Τζέιμς να κάνει απογοητευτικές ατομικές ενέργειες και την προσπάθεια του Ντιάλο να μένει χωρίς…αντίκρυσμα για την Μονακό.

Δεκάλεπτα: 19-21, 47-40, 69-58, 89-78

H στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα