Survivor 16-5: Στα μαχαίρια Φάνης Μπολέτσης και Γιώργος Γκιουλέκας – Τι άλλο είδαμε στο trailer

Survivor 16-5: Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας στο Survivor με την κόντρα τους να απογειώνεται απόψε το βράδυ.

Οι δύο παίκτες είχαν αψιμαχία και στο χτεσινό επεισόδιο με την ένταση μεταξύ τους να συνεχίζει και σήμερα και να μεταφέρεται στον στίβο μάχης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Χτες είδαμε τον Φάνη να μένει εκτός αγώνα, και παρότι προτάθηκε να ψηφιστεί, τελικά ο 4ος υποψήφιος της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Ντάνιελ. Στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας όμως ο Φάνης επιλέγει

από μόνος του να αγωνιστεί παρότι ο γιατρός έχει διαφορετική άποψη. Εξάλλου πρόκειται για το έπαθλο το οποίο έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τους παίκτες με αυτή την ομάδα να δείχνει πως έχει προβάδισμα νίκη απόψε.

Πριν το αγώνισμα ο Γκιουλέκας επιλέγει τον Φάνη για αντίπαλο κάτι που ξίνισε τον παίκτη των μπλε. Ο Φάνης πετάει σπόντες μετά την επιλογή πως πριν λίγο καιρό ο Γιώργος δεν ήθελε να κάνει την επιλογή ενός τραυματία παίκτη όμως αυτή τη φορά την έκανε.

Με τη σειρά του ο Γκιουλέκας ισχυρίζεται πως σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς δεν έχει άλλη επιλογή για τον στίβο μάχης. Μάλιστα γυρνάει τούμπα τις κατηγορίες λέγοντας ότι στο παρελθόν του έχει ζητήσει ο Φάνης να μην τον ματσάρει όταν ήταν τραυματίας και το σεβάστηκε. Όταν όμως του το ζήτησε ο ίδιος δε το έκανε.

Οι παίκτες τα δίνουν όλα για το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας. Λίγο αργότερα όμως η μονομαχία αποχώρησης βάζει νέες φωτιές στους παίκτες. Δώρα, Χριστόφορος, Γιώργος και Ντάνιελ διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Την εκτίμηση μας σας την έχουμε δώσει για το ποιος από αυτούς θα φύγει.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν υπάρχει αποχώρηση απόψε. Θα έχουμε και δεύτερη ευκαιρία…

Survivor 16-5: Δείτε το trailer

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα