Survivor: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ο Λιανός ανακοίνωσε αγώνα με τους Τούρκους All Star για το μεγάλο έπαθλο

01:22 2/5/2024 - Πηγή: Sportime

Στο Συμβούλιου του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μία έκπληξη στις δύο ομάδες του Survivor, καθώς όπως είπε θα αναμετρηθούν μαζί με τους Τούρκους παίκτες σε μικτό αγώνα.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής, Μπλε και Κόκκινοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, προκειμένου να μαζέψουν δυνάμεις ώστε να αγωνιστούν με τους παίκτες της Τουρκίας.

Οι

Κόκκινοι έκαναν το 2-2 στις ασυλίες όπως είδατε στο Live του Sportime για την 4η ασυλία, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να είναι στο… μηδέν για το μεγάλο έπαθλο. Έτσι, η παραγωγή αποφάσισε να μη παίξουν μεταξύ τους, αλλά με τους Τούρκους.

Μάλιστα, όπως σημείωσε πρόκειται για το τούρκικο Survivor All Star, εκεί όπου τέσσερις από τους παίκτες που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, έχουν σηκώσει το τρόπαιο στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Λιανός δεν θέλησε να δώσει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο του αγωνίσματος, τονίζοντας ωστόσο πως παρών θα είναι και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

Survivor: Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα