Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Τάσος, αυτοκτονεί εξαιτίας της

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Σοκαριστική εξέλιξη στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 ο Τάσος αποφασίζει να τερματίσει τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Ήδη διαβάσατε στο Sportime για τη Βασιλική η οποία γοητεύει νεαρό άντρα που δεν πρέπει.

Στη συνέχεια θα δούμε τον Τάσο ότι παρά το γεγονός ότι τρέφει πραγματικά αισθήματα για την αγνή κοπέλα, δεν παύει να παραμένει υποχείριο της Βικτώριας, καθώς της χρωστάει ένα σημαντικό ποσό. Η γυναίκα αποδεικνύεται αδίστακτη και θα του στήσει μια ολέθρια παγίδα.

Συγκεκριμένα όταν

ο νεαρός άνδρας θα πάει στη συνάντηση με τους Λιβανέζοτς, στους οποίους, συμφώνησε με τη Βικτώρα να πουλήσει τη Δεσποινιώ, θα συλληφθεί από αστυνομικούς για σωματεμπορία!

Ο Τάσος θα περάσει αρκετό χρόνο στη φυλακή, ενώ το ίδιο διάστημα η σοκαρισμένη κοπέλα θα προσπαθήσει να αφήσει πίστο δραματικό γεγονός και να τον ξεχάσει για πάντα.

Κάποια στιγμή θα αποφυλακιστεί και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την πρώην αγαπημένη του, η Βικτώρια ωστόσο του κλείνει κάθε πόρτα και ο άνδρας αδυνατεί να βρει δουλειά. Εβρισκόμενος σε οικονομική εξαθλίωση ο Τάσος θα γίνει συνοδός ενός πλούσιου άνδρα, τον οποίο κάποια στιγμή θα συνοδεύσει για κυνήγι στα βασιλικά κτήματα.

Εκεί θα συναντήσει, χωρίς να το περιμένει, τη Δεσποινιώ και τη Βικτώρια. Εκεί αφού θα απομονώσει την πρώτη θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πόσο πολύ την αγαπάει και της ζητάει να το σκάσουν μαζί. Ωστόσο η πρώην ψυχοκόρη είναι καταρρακωμένη από όλα όσα προηγήθηκαν και θα του ξεκαθαρίσει οτι δεν τον θέλει άλλο στη ζωή της και του ζητάει να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Ο Τάσος είναι σοκαρισμένος, απελπισμένος και ανήμπορος να το διαχειριστεί όλο αυτό. Δεν έχει λόγο ύπαρξης. Έτσι στη συνέχεια της σειράς «Ψυχοκόρες» θα δούμε τον νεαρό να βάζει τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Θα τον δούμε να μπαίνει στο πεδίο βολής την ώρα που οι κυνηγοί πυροβολούν τα θηράματά τους με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα