Άρης: Τελικοί με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά πρώτα Λαμία! Λογική και διλήμματα για την 11άδα

Λαμία, για να βρει ρυθμό ο Άρης, αφού ακολουθούν δύο παιχνίδια τελικοί. Με εισαγωγικά εκείνος κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο… χωρίς με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από 2,5 εβδομάδες ο Άρης ξανά στο γήπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» ανοίγουν στη Λαμία (18.00) την αυλαία της 9ης

αγωνιστικής και προτελευταίας, των play off της Super League. Αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ζητούμενο ο ρυθμός ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» και εκείνου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό σε 10 μέρες για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. O οποίος μετά από την στάση του Παναθηναϊκού, θα διεξαχθεί μόνο με συγγενείς και αυτοί 1ου βαθμού!

Προβλήματα και απουσίες για τον Άκη Μάντζιο, αλλά και τελευταίες δοκιμές ενοψει των προσεχών παιχνιδιών. Μπράμπετς, Ζουλ, Βέλεθ και Τζούρασεκ έμειναν στην Θεσσαλονίκη, ενώ οι Φαμπιάνο, Μοντόγια, Οντουμπάτζο που μπήκαν στην αποστολή είναι στο όριο των καρτών.

Η ποδοσφαιρική λογική λέει οτι οι δύο βασικοί μπακ θα προφυλαχθούν και τις θέσεις τους θα πάρουν οι δύο διαθέσιμοι Φατόρε και Φεράρι, όχι όμως και ο Φαμπιάνο, αφού ο μοναδικός στόπερ που υπάρχει στην αποστολή είναι ο Ρόουζ, καθώς εκτός έμεινε και ο Δεληζήσης. Εκτός αν ο Μάντζιος πάει σε αλχημείες. Koυέστα κάτω από τα δοκάρια.

Στη μεσαία γραμμή με τον Ντουκουρέ να είναι καιρό εκτός πλάνων, όπως και τον Πάρντο, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει βασικός ο Βερστράτε, ενώ για τους υπόλοιπους δύο του άξονα, Μανού Γκαρθία, Νταρίντα και Φετφατζίδης διεκδικούν τις θέσεις.

Στην τριάδα της επίθεσης, επίσης δεν είναι ξεκάθαρη εντελώς η κατάσταση, αφού Σαβέριο, Ζαμόρα και Σουλεϊμάνοφ «παίζουν» για τις δύο θέσεις στα «φτερά», ενώ Μορόν και Ανσαριφάρντ διεκδικούν επί ίσοις όροις τη φανέλα με το »9».

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα