Η ΑΕΚ έχει θέμα και με το Κόπα Αμέρικα

Η ΑΕΚ δεν έκανε φέτος την ευρωπαϊκή πορεία που θα μπορούσε. Έχασε την είσοδο στους ομίλους του Champions League από την Αντβέρπ. Καλή ομάδα τότε αλλά δεν ήταν και κανένα μεγαθήριο. Και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με το νέο format μπορεί να ήταν και τεράστια χαμένη ευκαιρία.

Σίγουρα ο όμιλος με Μπράιτον, Άγιαξ και Μαρσέιγ δεν ήταν καθόλου εύκολος. Όμως οι δύο πρώτες δεν έκαναν γενικά καλή σεζόν, η Μαρσέιγ έφτασε

έως τα ημιτελικά αλλά τουλάχιστον η Ένωση θα μπορούσε να συνεχίσει στο Conference League. Εκεί δηλαδή που πήγε ο Ολυμπιακός, είναι ήδη στον τελικό και απέκλεισε μεταξύ άλλων και την 4η ομάδα της Premier League.

Το ζήτημα είναι πως τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς δε θα αργήσουν και πολύ. Κάτι το Euro, κάτι η προετοιμασία, πριν το καταλάβουν οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν πάλι. Είναι και λίγο απάνθρωπο αυτό.

Η ΑΕΚ όμως δε θα κοιτάξει μόνο το Euro. Εκεί που είναι αρκετοί οι υποψήφιοι (Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, ακόμα και ο Στάνκοβιτς).

Υπάρχει και το Κόπα Αμέρικα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, τουλάχιστον δύο παίκτες της ομάδας του Αλμέιδα αναμένεται να κάνουν το ταξίδι για τις ΗΠΑ.

Εκεί γίνεται η διοργάνωση από 20 Ιουνίου έως και 14 Ιουλίου. Το Μεξικό του Πινέδα και το Περού του Κάλενς. Ο Κάλενς αναμένεται να μείνει με μόνιμη μεταγραφή ενώ ο Πινέδα παίζει ασταμάτητα από πέρυσι.

Δύσκολο task.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα