Survivor αποχώρηση 16-5: Θα έχουμε δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα;

Survivor αποχώρηση 16-5: Δυναμικά έχει ξεκινήσει η 19η εβδομάδα του Survivor, εκεί όπου βλέπουμε μιξ αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Ουσιαστικά το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει μετατραπεί σε ένα άτυπο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, με τις Μπλε ομάδες κάθε χώρας να ενώνονται, όπως αντίστοιχα και οι Κόκκινοι,

σε μία προσπάθεια άλλωστε να ανεβάσουν και την τηλεθέαση.

Μία άλλη είδηση έρχεται ωστόσο σαν ΒΟΜΒΑ, αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Survivor Spoiler που σας έδωσα.

Σύμφωνα από πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι εκτός παιχνιδιού. Δεν είναι βέβαιο ακόμα σε ποιο επεισόδιο θα τη δούμε να βγαίνει εκτός. Αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει.

Survivor αποχώρηση 16-5: Θα έχουμε 2 αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα;

Τα αγωνίσματα ασυλίας συνεχίζονται κανονικά και ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει στο τελευταίο συμβούλιο της εβδομάδας, αλλά και την μονομαχία που θα γίνει.

Θα έχουμε δύο αποχωρήσεις τελικά αυτή την εβδομάδα; Η λογική λέει πως δύσκολα θα γίνει αυτό. Ήδη οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι εννιά και σε περίπτωση διπλής αποχώρησης θα απομείνουν επτά.

Μένει να φανεί τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει η Σταυρούλα. Αν θα φύγει πριν ολοκληρωθούν οι ασυλίες και ακυρωθεί η μονομαχία, ή αν θα… παρατήσει το αγώνισμα ώστε να αποχωρήσει. Όλα είναι ανοιχτά πάντως…



Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα