Η game by game φιλοσοφία του Λουτσέσκου πιο απαραίτητη από ποτέ για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ολυμπιακού στον δρόμο για την κατάκτηση της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται αυτή την περίοδο να εφαρμόσει την game by game φιλοσοφία του πιο πολύ από από ποτέ.

Είναι τέτοιος

ο ρυθμός με τον οποίον τρέχουν οι εξελίξεις στη μάχη του πρωταθλήματος, που ο ΠΑΟΚ ούτε πρέπει αλλά ούτε μπορεί να στέκεται παραπάνω από λίγες ώρες στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Όπως ακριβώς έκανε μετά την ανατροπή ενάντια στην ΑΕΚ (τον βοήθησε πνευματικά η διακοπή), καλείται να μαζέψει το νου του και να επικεντρωθεί στην Τετάρτη και στην επόμενη υποχρέωση (15/5, 20:00).

Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και κανένα κερδισμένο πριν καν αρχίσει. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται σε κρίση μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Άρη, έρχεται όμως ξεκούραστος στην Τούμπα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση.

Η game by game φιλοσοφία του Λουτσέσκου πιο απαραίτητη από ποτέ για τον ΠΑΟΚ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέφυγε τεχνηέντως να αποθεώσει την απόδοση των παικτών του.

Παράλληλα, δεν μίλησε για τακτικές και πως ήρθε το τρίποντο απέναντι στους ερυθρόλευκους. Ούτε καν για τις συζητήσεις που είχε με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια.

Σαν να ήθελε να γυρίσει άμεσα τον διακόπτη, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως τα πάντα θα κριθούν για την ομάδα του μέσα σε πέντε με έξι μέρες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ούτε να ακούσει για σενάρια στέψης και πως θα κυλήσει το ματς στο Χαριλάου, αν πρώτα ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι το καθήκον του και το μόνο που πρέπει να τον νοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ούτε τι θα γίνει στον Πειραιά, ούτε αν θα είναι sold out το Βικελίδης, με ποιους θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ κτλ.

Το παιχνίδι της Τετάρτης, δεν θα έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο κόντρα στον Παναθηναϊκό μέσα στη σεζόν και ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να κρατήσει τα πόδια και τα μυαλά των παικτών του στο έδαφος.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ,loutseskou, paok