Ο Ολυμπιακός μήπως βιάστηκε να ανανεώσει τον Πίτερς;

21:37 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός δίκαια φωνάζει για το Game 3. Ακόμα και η Euroleague το ανακοίνωσε, πως έγινε λάθος στην επαναφορά της Μπαρτσελόνα, 16” πριν το τέλος. Μεγάλο λάθος. Βέβαια, για το φάουλ που έδωσε ο Ντιφαλά ούτε λόγος. Τον έβαλαν μάλιστα να σφυρίξει το Μακάμπι-Παναθηναϊκός. ΆΛλο κι αυτό. 

Ο Ολυμπιακός αν η διαιτησία ήταν σωστή θα είχε κάνει το 2-1. Από την άλλη, υπάρχουν και θέματα δικά του. Ο Γκος ποτέ δεν ήταν ο παίκτης clutch. Ο ρόλος αυτός έπεσε πάνω του στον Ολυμπιακό και δεν έχει ανταποκριθεί. Η ομάδα του Μπαρτζώκα είναι φανερό έως τώρα στη σειρά πως έχει επιθετικό ζήτημα. Ότι είχε δηλαδή πάνω κάτω σε όλη τη σεζόν. Στα παιχνίδια που δεν πήγαν.

Ένα θέμα είναι ο Πίτερς. Σημαντικό. Γιατί το επιθετικό πλάνο είναι πάνω του. Κάτω από 10 πόντοι ο μ.ο. του στη σειρά. Κοντά στους 14 στη σεζόν. Αλλά αν εξαιρεθεί το δεύτερο ματς με τους 20 πόντους, ο Πίτερς δεν. Έβαλε 1 στη νίκη στη Βαρκελώνη. Στο Game 3, είχε 8 αλλά δεν έπαιξε ούτε 20 λεπτά. Η αμυντική του προσέγγιση έκανε τον Μπαρτζώκα να μην τον βάλει περισσότερο στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον Πίτερς. Έως τώρα ο Αμερικάνος δε δικαιολογεί το τρέξιμο που έκανε η ομάδα για να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα