Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος Δωροθέα – Μάρκος

Ο Παράδεισος των κυριών συγκλονίζει με τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια καθώς η Δωροθέα και ο Μάρκος χωρίζουν.

Η σειρά του Alpha συνεχίζεται καθηλωτική χτυπώντας τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση με την Αμαλία να σοκάρεται από τις αποκαλύψεις για τον Σίμο.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος Δωροθέα – Μάρκος

Σα ποντίκι στη φάκα νιώθει η Βικτώρια η οποία ναι μεν απέδρασε από τη φυλακή αλλά νιώθει εγκλωβισμένη στο κρησφύγετό της καθώς κάθε κίνηση του Δημοσθένη παρακολουθείτε.

Ο Ρένος πηγαίνει σπίτι

του Σίμου αλλά εκείνος αρνείται να του μιλήσει. Θυμωμένος από τη στάση του ο Ρένος αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα στην Αμαλία και τον απειλεί. Παρούσα στις αποκαλύψεις θα είναι και η Πολυξένη. Ο Σίμος του επιτίθεται αλλά τον συγκρατούν.

Λίγο αργότερα ο Σίμος ζητά από τον Δημοσθένη τη διεύθυνση της Βικτώριας για να της μιλήσει. Η Αμαλία κρυφακούει τα πάντα και δίνει τη διεύθυνση στον Χριστόφορο όταν εκείνος επιμένει να του την πει.

Στο μεταξύ, με την αποφυλάκιση του Ρένου και την επιστροφή στο σπίτι του όπου βρισκόταν η Γεωργία με το μωρό, η οικογένεια Γιαννόπουλου πρέπει να βρει νέα στέγη.

Ο Μάρκος και η Δωροθέα χωρίζουν και η Πιπίτσα από την πλευρά του ξεκαθαρίζει τη θέση της όταν αυτός προσπαθεί να ενώσει ξανά την οικογένειά του. Η Δωροθέα μάλιστα αποφασίζει να γυρίσει στο Σάλτσμπουργκ και κάνει δώρο στον Μάρκο ένα δίσκο για να τη θυμάται.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει ο Χριστόφορος – Αυτή τον πυροβόλησε

MasterChef 16-5: Ομαδική δοκιμασία εν πλω – Αυτός έμεινε εκτός δοκιμασίας (vid)

Survivor spoiler 16-5 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα