Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ τους έβαλε τιμωρία…

Ο Ολυμπιακός περιμένει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (20:00, CosmoteSport) και ο Μεντιλίμπαρ έβαλε… τιμωρίες. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα και τον Φραν Ναβάρο που έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την Ένωση.

Ο Μεντιλίμπαρ έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Μασούρα από το ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Δεν του έδωσε ευκαιρία να ισιώσει

το κακό του πρώτο 45λεπτο. Τον διαχωρίζουμε λίγο από τον Ναβάρο που επίσης έμεινε εκτός από το πρώτο μέρος. Διότι, ο Μασούρας είναι Έλληνας, χρόνια στην ομάδα και ξέρει από ντέρμπι.

Αυτό δεν εμπόδισε τον Ισπανό τεχνικό να τον αφήσει εκτός, όχι μόνο από το παιχνίδι στην Τούμπα, αλλά κι από ένα ακόμα ντέρμπι. Αυτό με την ΑΕΚ. Όταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προτιμά τον… ξεχασμένο Καμπράλ που δεν θα συνεχίσει σίγουρα στην ομάδα του Πειραιά, καταλαβαίνει κανείς πως είναι και μια μορφής τιμωρίας.

Δεν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει κάποιος και κάπως αλλιώς. Το ίδιο ισχύει και για τον Ναβάρο. Εκεί όπου του έδωσε ευκαιρία σε σχέση με τον Γιόβετιτς, αλλά τώρα τον… έκοψε από την 20άδα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλεξανδρόπουλος. Ασφαλώς εκτός ο τιμωρημένος Ρέτσος και οι τραυματίες Ρίτσαρντς, Ορτέγκα και Ιμπόρα.

Για την ενδεκάδα είναι όλα ανοικτά ασφαλώς. Ωστόσο, η τριάδα Ποντένσε, Ελ Κααμπί και Φορτούνης είναι πιθανό να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Θέση και πολύ ζεστά μάλιστα στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Γιόβετιτς. Σίγουρος πρέπει να θεωρείται και ο Κάρμο από τη στιγμή που θα λείψει ο Ρέτσος. Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα αλλάξει και τους δύο του στόπερ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

#OLYAEK: Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/eY4VXTjM0P

Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 14, 2024

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα