Ολυμπιακός: Θα δούμε με τον Μεντιλίμπαρ και άλλα πράγματα που δεν είδαμε ποτέ στον Ολυμπιακό – Το είπε ξεκάθαρα και το έδειξε

Ολυμπιακός: Θα δούμε με τον Μεντιλίμπαρ και άλλα πράγματα που δεν είδαμε ποτέ στον Ολυμπιακό καθώς ο Βάσκος και το είπε ξεκάθαρα και το έδειξε.

Το νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν ήταν απλή υπόθεση. Ήταν μία νίκη που έδωσε στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να παίζει για δύο αποτελέσματα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για

μία ευρωπαϊκή θέση τη νέα σεζόν και επίσης νίκησε μία ομάδα η οποία κατέβηκε να παίξει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς για την ίδια, καθώς με νίκη ή ισοπαλία έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Σε αυτόν λοιπόν τον αγώνα και λόγω των τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έβαλε στη θέση του αριστερού μπακ τον Απόστολο Αποστολόπουλο. Προτίμησε δηλαδή τον Αποστολόπουλο, έναν κανονικό αριστερό μπακ, από το να παίξει με τον Κίνι ή τον Άμπι, τον οποίο είχε δοκιμάσει στις προπονήσεις (σ.σ. έχει δοκιμάσει ακόμα και τον Μασούρα).

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει τέτοια… κολλήματα που έχουμε στην Ελλάδα. Ο 21χρονος Απόστολος Αποστολόπουλος, μέλος του Ολυμπιακού Β’, έκανε πριν από πέντε μέρες ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Άστον Βίλα και ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και ο Μεντιλίμπαρ το είπε στη συνέντευξη που ακολούθησε πως του αρέσει ο Αποστολόπουλος επειδή έχει θράσος και πως να ετοιμάζονται και άλλοι παίκτες από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Θα δούμε με τον Μεντιλίμπαρ ότι δεν έχουμε δει ποτέ στον Ολυμπιακό έως σήμερα; Μία ομάδα που θα βασίζεται στα παιδιά των ακαδημιών της; Μπορεί όχι αμέσως, όμως ο προγραμματισμός του Βάσκου, με την παρουσία και του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου δίπλα του, περιλαμβάνει και νεαρούς παίκτες από την Κ19 και τη Β’ Ομάδα του Ολυμπιακού στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Όπως έδειξε και στα παιχνίδια με Άστον Βίλα και ΑΕΚ, ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει κανονικά τους νεαρούς παίκτες, άσχετα αν στην Ελλάδα πρέπει να φτάσεις 25χρονών για να μη σε λένε ταλέντο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι κρύβεται πίσω από το κλάμα του Ποντένσε την Τετάρτη στην αλλαγή του στο τελευταίο του παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ θα πάρει το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα