Ολυμπιακός: Τι κρύβεται πίσω από το κλάμα του Ποντένσε την Τετάρτη στην αλλαγή του στο τελευταίο του παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός: Τι κρύβεται πίσω από το κλάμα του του Ντένιελ Ποντένσε την Τετάρτη στην αλλαγή του στο τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης;

Ο Ποντένσε κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έβαλε τα κλάματα όταν έγινε αλλαγή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο 81ο λεπτό, με ένα ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει το όνομά του.

Ο χαρισματικός Πορτογάλος λύγισε, βάζοντας τα κλάματα.

Η γυναίκα του Ποντένσε έκανε στόρι, στο οποίο έγραφε για τον βουρκωμένο σύζυγό της: «Το συναίσθημα ότι φεύγεις από το σπίτι. Σε αγαπώ».

Το μήνυμα αυτό από κάποιος θεωρήθηκε διφορούμενο όμως η αλήθεια είναι μία.

Ο Ποντένσε λύγισε λόγω της συγκίνησής του και των συναισθημάτων του για τον Ολυμπιακό. Τόσο απλό. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι ΦΕΤΟΣ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα. Γι αυτό ήταν συγκινημένος ο Ποντένσε.

Μάλιστα ο Ποντένσε αναδημοσίευσε σε στόρι τις στιγμές αυτές στο Καραϊσκάκης, με τον κόσμο να τον αποθεώνει ενώ άλλο στόρι που αναδημοσίευσε έγραφε πως «όταν κάποιος είναι ευτυχισμένος έχει την καρδιά του στη θέση της».

Ο Πορτογάλος έχει τρέλα με τον Ολυμπιακό και το κόσμο του και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ας μην ψάχνουμε είδηση στα πιο απλά, ανθρώπινα συναισθήματα. Ο Πορτογάλος, που παίζει δανεικός από την Γουλβς στους ερυθρόλευκους έχει οψιόν αγοράς, η οποία θα πληρωθεί και θα ανήκει στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή. Αυτός είναι ο σχεδιασμός.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ θα πάρει το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν!

Έσταζε μέλι ο Μεντιλίμπαρ για τον Αποστολόπουλο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα