ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις!

Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) σε εξ αναβολής ματς για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία επιτυχία του με την πρόκριση στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη

Θεσσαλονίκη σε ματς «τελικό» για τη μάχη του τίτλου της Super League. Οι  «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 70 βαθμούς και γνωρίζουν πως με τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς που τους απομένουν θα σηκώσουν την κούπα, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι 2ος με 71 βαθμούς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επίσης ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο (75β.) ΑΕΚ και όλοι αντιλαμβάνονται πως το παιχνίδι στην Τούμπα (20:00) αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για την τελική εικόνα του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1:2.25 Χ:3.60 2:3.05

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές για να δώσει ανάσες σε μερικούς από τους βασικούς παίκτες και έτσι οι Μασούρας, Όρτα, Γιόβετιτς και Ρίτσαρντς είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα. Εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού ο Ορτέγκα.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Τρόοστ – Εκόνγκ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όμως δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση. Έτσι, η μεσοεπιθετική τετράδα θα αποτελείται – εκτός απροόπτου – από τους Κωνσταντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς και Τόμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-1 τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα, ενώ είναι αήττητος (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες) στις έξι τελευταίες επισκέψεις του στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI *

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα