Μάντζιος: «Προέχει η νίκη με τον ΠΑΟΚ, δεν μας νοιάζει ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα» (video)

Για το καλό πρόσωπο της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο μίλησε ο Άκης Μάντζιος και πως το αρχικό πλάνο που είχαν χάλασε εξαιτίας της κακής τους εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη:

«Όλοι ζουν κι αναπνέουν για το Κύπελλο, φτάνουμε κοντά στον τελικό αλλά μένουν λίγες μέρες ακόμη. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο σήμερα για να δώσουμε χρόνο σε κάποιους παίκτες, αλλά

η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο χάλασε τα σχέδια που είχαμε. Όμως ανακάμψαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χάλασε κάπως το πλάνο μας, γιατί έπαιξαν κάποιοι παίκτες περισσότερο από ό,τι θέλαμε, αλλά προέχει η νίκη. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε σε κανέναν, σίγουρα βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να έχουμε μια καλή και σοβαρή παρουσία. Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά θέλουμε τη νίκη, όπως κι ο ΠΑΟΚ. Το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ή αν θα το κρίνουμε εμείς, είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει. Πάντα και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, θα υπάρχει ένταση, ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο το ότι έξι μέρες μετά έχουμε έναν τελικό που περιμένουμε για πολλά χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα