Σασμός επόμενα επεισόδια: Το σχέδιο του Τηλέμαχου στάζει αίμα

Με μεγάλες ανατροπές συνεχίζεται ο Σασμός καθώς στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε τον Τηλέμαχο να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η σειρά του Alpha συγκλονίζει με τον Μαθιό να βρίσκεται ένα βήμα πριν παραδοθεί οριστικά κορυφώνοντας την αγωνία στη σειρά που έγραψε ιστορία στην τηλεθέαση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το σχέδιο του Τηλέμαχου

Ο Χρήστος έχει πλέον στα χέρια του τα αποτελέσματα του τεστ dna

το οποίο αποδεικνύει ότι η Βασιλική ήταν στον τόπο που σκοτώθηκε ο Λάζαρος. Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά για να της απαγγείλει κατηγορίες και στη συνέχεια να την παραπέμψει σε δίκη με κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης.

Ταυτόχρονα ενημερώνει τη Στέλλα ως δικηγόρο της οικογένειας κάτι που την κάνει έξαλλη. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μια έγκυος γυναίκα που έχασε πρόσφατα τον γιο της θα περάσει όλο αυτό. Παρά τις αντιρρήσεις της ο Χρήστος δίνει εντολή για σύλληψη.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών στη Βασιλική για το θάνατο του αδερφού του, όλοι τρέμουν την αντίδραση του Τηλέμαχου. Όλοι προσπαθούν να τον πείσουν να μην ψάξει την εκδίκηση ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του. Όμως εκείνος έχει άλλα σχέδια. Ο Τηλέμαχος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη και να βρει τον Ανδρέα για να συνεργαστεί μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πάνε να κάψουν ζωντανό τον Αστέρη

Σασμός: Σε απόγνωση ο Μαθιός με τη Βασιλική στη φυλακή- Τέλος ο Χρήστος και η Στέλλα;

Survivor spoiler 16-5 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Τηλέμαχου,sasmos, tilemachou