Τελικός Κυπέλλου: Θα «βαφτίσουν» εισιτήρια τις προσκλήσεις!

Σύσκεψη στην ΕΠΟ για το αν θα γίνει με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου. Θα «βαφτίσουν» εισιτήρια τις 600 προσκλήσεις.

Σε λίγη ώρα θα παιχθεί η τελευταία πράξη του… δράματος στα γραφεία της ΕΠΟ. Αφού τους πήρε κανα δίμηνο να βρουν την ημερομηνία, θα αποφασίσουν και για το αν ο τελικός Κυπέλλου, όπου Άρης

και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα γίνει με οπαδούς των δύο ομάδων. Το σενάριο να γίνει με κόσμο, αρνήθηκε μέχρι και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να το γράψει, που έχει master στο sci-fi!

Φταίει ο Βρούτσης με τα νέα μέτρα, φταίει ο Αχιλλέας Μπέος που δεν εβαλε κάμερες και τουρνικέ, φταίει η Αστυνομία που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, φταίει η ΕΠΟ που έχει κάνει πλέον… θεσμό τους τελικούς κεκλεισμενων των θυρών, φταίει ο έρωτας για ότι (τους) συμβαίνει, φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος, μικρή σημασία έχει. Μια από τα ίδια για ακόμα μια χρονιά. Έχει και αυτό όμως τη θετική πλευρά. Από το να κάνουμε βήματα πίσω, μένουμε στάσιμοι στο ίδιο σημείο.

Αυτά βλέπουν οι Ούγγροι και οραματίζονται τελικό Conference League στην Βουδαπέστη. Αλλά η UEFA δεν είναι ΕΠΟ.

Το πιθανότερο είναι να «βαφτίσουν» εισιτήρια τις προσκλήσεις και έξω από την πόρτα. 200 η κάθε ομάδα και άλλες τόσες η ΕΠΟ και πάμε να διοργανώσουμε άλλη μια γιορτή του ποδοσφαίρου! Για τέτοια είναι εξαιρετικοί. Χελώνα μόνο μην τους δώσεις γιατί είναι ικανοί σε 10 λετπά να την έχουν χάσει.

Α. και χωρίς προβλήματα με τις θέσεις πάρκινγκ και ποιος θα κάτσει στα δερμάτινα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελικός Κυπέλλου,telikos kypellou