Νέα Marketing Manager BMW και νέος επικεφαλής της MINI στην Ελλάδα

Η Δήμητρα Μπίκου αναλαμβάνει τη θέση της Marketing Manager της BMW και ο Αντώνης Αδανάλης θα είναι ο νέος Επικεφαλής της Μάρκας MINI από την 1η Ιουλίου 2024.

Από την 1η Ιουλίου 2024, η Δήμητρα Μπίκου θα αναλάβει τη θέση της Marketing Manager της BMW. Η κυρία Μπίκου εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group Hellas

το 2007 και η πορεία της σημαδεύτηκε από διάφορους κομβικούς ρόλους στους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing. Υπό την ηγεσία της, η μάρκα MINI στην Ελλάδα γνώρισε τρία συνεχόμενα έτη ρεκόρ πωλήσεων και πέτυχε το υψηλότερο μερίδιο στην premium κατηγορία παγκοσμίως.

Ο Αντώνης Αδάναλης, θα διαδεχθεί τη Δήμητρα Μπίκου ως Επικεφαλής της Μάρκας MINI για την Ελληνική αγορά, από την 1η Ιουλίου 2024. Ο κύριος Αδάναλης εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group Hellas το 2007 και έκτοτε υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις πωλήσεων. Το 2014 ανέλαβε τη θέση του BMW i Manager στην οποία διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία, οργανώνοντας και θέτοντας τις βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη του τμήματος Electro-Mobility του BMW Group στην Ελλάδα. Tα τελευταία 8 χρόνια, ο κύριος Αδάναλης και η ομάδα Sales Operations συνέβαλαν ουσιαστικά στην εμπορική επιτυχία και τους υψηλούς όγκους πωλήσεων της μάρκας BMW στην Ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα