Βάρντι: Δεν σκέφτεται την "χολιγουντιανή" Ρέξαμ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τις "Αλεπούδες"

14:39 15/5/2024 - Πηγή: Contra

Αν και τα τελευταία χρόνια τείνει να εξελιχθεί σε σπάνιο φαινόμενο, η ύπαρξη του ποδοσφαιριστή-σημαία ενός συλλόγου ανέκαθεν ξέφευγε από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και δεν συμμορφωνόταν με τους κανόνες τις τετράγωνης λογικής. Ο Τζέιμι Βάρντι είναι επί της ουσίας ο τελευταίος των Μοϊκανών και δεν έδειξε διατεθειμένος να απαρνηθεί τον τίτλο αυτό.

Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, η Ρέξαμ, η οποία προβιβάστηκε στην Γ' κατηγορία της Αγγλίας, εξέταζε το ενδεχόμενο να υπογράψει τον μπαρουτοκαπνισμένο επιθετικό, ο οποίος φέτος μέτρησε 20 τέρματα σε 37 συμμετοχές.

Μάλιστα νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χάμφρεϊ Κερ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο σύλλογος θα μπορούσε προσεγγίσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο 37χρονος Τζέιμι Βάρντι όμως δεν έδειξε πρόθυμος να αλλάξει περιβάλλον, αλλά αντίθετα ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιο με την Λέστερ παρά την ηλικία του. Ο ίδιος έχει βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου να έρθει άνοδος και θεωρεί πως είναι ακόμα χρήσιμος ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρέξαμ απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας διότι στο τιμόνι του συλλόγου βρίσκεται ο γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός, Ράιαν Ρέινολντς. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα την βοήθησε να πετύχει δύο διαδοχικές ανόδους, ενώ πλέον ο σύλλογος θα δοκιμάσει της δυνάμεις του στην Γ κατηγορία.

Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα οι εποχές των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ! Ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε μεταγραφή για κάθε θέση

500 χιλιάδες για κάθε παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, δεν ανανεώνει και αποχωρεί αθόρυβα

Keywords
Τυχαία Θέματα