Τζο Μπάιντεν – Ντόναλντ Τραμπ: Έδωσαν τα χέρια για δυο ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου και 10 Σεπτεμβρίου

13:18 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν δύο τηλεοπτικά ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου και στις 10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της κούρσας τους για το Λευκό Οίκο, ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο ρεπουμπλικανός αντίπαλός του Ντόναλντ Τραμπ.

«Όπως το είπες: οπουδήποτε, οποτεδήποτε», έγραψε ο Τζο Μπάιντεν στα social media με αποδέκτη τον Ντόναλντ Τραμπ.δικτύωσης.

Ο Τραμπ είπε ότι ο Μπάιντεν είναι «ο χειρότερος συζητητής» που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. «Είμαι έτοιμος και πρόθυμος για τηλεμαχία

με τον ανέντιμο Τζο τις δύο προτεινόμενες φορές τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο», έγραψε σε ανάρτηση στα social.

I’ve received and accepted an invitation from @CNN for a debate on June 27th. Over to you, Donald. As you said: anywhere, any time, any place.

— Joe Biden (@JoeBiden) May 15, 2024

Το CNN μετέδωσε ότι το πρώτο ντιμπέιτ θα πραγματοποιηθεί στο στούντιό του στην Ατλάντα χωρίς κοινό και με τους δημοσιογράφους Τζέικ Τάπερ και Ντέινα Μπας. Η Τζόρτζια, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ατλάντα, είναι από τις πιο αμφίρροπες πολιτείες.

Οι υποψήφιοι αποδέχθηκαν επίσης πρόσκληση από το ABC, το οποίο θα φιλοξενήσει μια δεύτερη τηλεμαχία στις 10 Σεπτεμβρίου. Ένα χωριστό ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων προτάθηκε για τον Ιούλιο, μετά το Ρεπουμπλικανικό Εθνικό Συνέδριο.

To άρθρο Τζο Μπάιντεν – Ντόναλντ Τραμπ: Έδωσαν τα χέρια για δυο ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου και 10 Σεπτεμβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζο Μπάιντεν – Ντόναλντ Τραμπ, Έδωσαν, 27 Ιουνίου, 10 Σεπτεμβρίου,tzo bainten – ntonalnt trab, edosan, 27 iouniou, 10 septemvriou