Σερβία: Διπλή πρόκριση για τη Λάκη

Δύο νίκες πέτυχε σήμερα Πέμπτη (16/5) η Μιχαέλα Λάκη, αγωνιζόμενη τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας. Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στα προημιτελικά των μονών, αλλά και στην 4άδα των διπλών.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία του ταμπλό στα μονά νίκησε την 20χρονη Ρωσίδα, Εκατερίνα Καζιόνοβα, με 6-0, 6-1, μέσα σε 73 αγωνιστικά λεπτά στο Court 4, έφτασε στην δεύτερη σερί νίκη της, και προκρίθηκε στην τελική 8άδα.

Εκεί

θ’ αντιμετωπίσει την 25χρονη Ρωσίδα, και Νο6 του ταμπλό, Εκατερίνα Καζιόνοβα, με στόχο το 3/3 και την είσοδό της στα ημιτελικά. Για να φτάσει ως εκεί πρώτα κέρδισε στην πρεμιέρα της την 16χρονη Σέρβα, Πέτρα Κονγίκουσιτς, με 4-6, 6-2, 6-2.

Όσον αφορά στα διπλά, η Λάκη συνεργάζεται με την 20χρονη Ιταλίδα, Βιργινία Φεράρα, και είναι και εκεί στο No1 του ταμπλό. Στον πρώτο γύρο είχαν bye, και σήμερα επικράτησαν των Σαμάνθα Ίμπο Νιόγκα (ΗΠΑ) και Πραθούσα Ραχαπούντι (Ινδία), με 6-1, 6-1.

Στα ημιτελικά θα συναντήσουν τις Ντάρια Κούζερ (Πολωνία) και Βίκυ Βαν ντε Πιρ (Βέλγιο), που νίκησαν με τη σειρά τους τις No3 του ταμπλό, Τίλοθ ντι Γκιρολάμι (Βέλγιο) και Αριάνα Γκίρλινγκς (Ισπανία) με 6-4, 6-2.

The post Σερβία: Διπλή πρόκριση για τη Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα