Jessica Biel: Aποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Justin Timberlake

15:10 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ένα ζευγάρι όπως όλα τα υπόλοιπα είναι αυτό του Justin Timberlake και της Jessica Biel. Τι κι αν είναι και οι δύο διάσημοι stars παγκοσμίου βεληνεκούς; Δεν σταματούν να καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν το γάμο τους υγιή. «Είναι πάντα ένα project σε εξέλιξη», παραδέχτηκε

η ηθοποιός στην εκπομπή «The View».

«Προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε την ισορροπία. Να βρίσκουμε χρόνο για να μπορούμε να συνδεθούμε ουσιαστικά. «Δόξα τω Θεώ υπάρχει το Zoom και το FaceTime! Για τις οικογένειες που τα μέλη τους ταξιδεύουν δηλαδή. Εδώ που τα λέμε, για όλους. Αλλά πραγματικά για τους γονείς που λείπουν πολύ από το σπίτι, είναι χρήσιμες εφαρμογές» προσέθεσε.

Να σημειώσουμε ότι η Jessica Biel παντρεύτηκε τον Justin Timberlake τον Οκτώβριο του 2012. Οι δυο τους είναι δηλαδή ήδη 12 χρόνια μαζί. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Αυτή αποτελείται από τους δύο γιους τους, τον εννέα ετών Silas και των τριών ετών Phineas.

Τώρα λοιπόν που ο τραγουδιστής βρίσκεται σε περιοδεία, φυσικά απουσιάζει πολύ από το σπίτι. Έτσι, η επικοινωνία του με τα παιδιά και τη σύζυγό του βασίζεται πράγματι σε ψηφιακές εφαρμογές. Ο λόγος για την παγκόσμια περιοδεία του, Forget Tomorrow, που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός και οι γιοι του τον είχαν ακολουθήσει σε κάποιες συναυλίες. Αυτό όμως δεν ήταν και τώρα εφικτό, λόγω βεβαρυμμένου προγράμματος της Biel. Άλλωστε η ηθοποιός μόλις εξέδωσε και το βιβλίο της, «A Kids Book About Periods». Σε αυτό μιλά, μεταξύ άλλων για την έμμηνο ρύση, θεωρώντας πως πρέπει να πάψει να αποτελεί θέμα taboo. «Η γυναικεία αναπαραγωγική υγεία και των ανθρώπων γενικότερα, πάντα με ενδιέφερε. Τα θέματα ευεξίας» είπε σχετικά στο talk show του ABC.

Keywords
Τυχαία Θέματα