Βόβορας: «Μπαρτζώκας και Αταμάν είναι οι δύο καλύτεροι προπονητές στην Ευρώπη»

Με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να έχουν μπει για τα καλά στην προετοιμασία τους για το Final Four του Βερολίνου, ο Γιώργος Βόβορας σχολίασε την πορεία τους και τις ελπίδες τους, μιλώντας στο λιθουανικό «BasketNews».
Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε φέτος στον πάγκο της Νεπτούνας, η οποία αποκλείστηκε από τη Γουλβς στα playoffs του λιθουανικού πρωταθλήματος, όμως έκανε πολύ καλές εμφανίσεις από τότε που την

ανέλαβε.

Ο Βόβορας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο «αιώνιους» και έδωσε σε αμφότερους πολλές ελπίδες παρά τη διαφορετική φιλοσοφία τους, ενώ αποθέωσε τόσο τον Γιώργο Μπαρτζώκα όσο και τον Εργκίν Αταμάν, χαρακτηρίζοντάς τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Όλοι για το Final Four μιλούν στην Ελλάδα. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική κανονική περίοδο, ο προπονητής εισήγαγε ένα εντελώς νέο σύστημα. Παίζουν με υψηλή ποιότητα. Είναι σημαντικό ότι η Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για δύο τεράστιους συλλόγους, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι αυτές οι ομάδες έχουν τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Και οι δύο σύλλογοι παίζουν με εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες, αλλά και οι δύο σύλλογοι ακολουθούν το δικό τους δρόμο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον».

Keywords
Τυχαία Θέματα