Αντιδράσεις κομμάτων στο PSI

Η ολοκλήρωση του PSI δεν σημαίνει απομάκρυνση από τις πολιτικές λιτότητας, υποστηρίζει ο ΣΥΝ σχολιάζοντας την έκβαση της διαδικασίας ανταλλαγής ομολόγων. Ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ, Γ. Μηλιός, υπογραμμίζει ότι η ολοκλήρωση του PSI σημαίνει συνέχιση όλων των προηγούμενων πολιτικών «λιτότητας, συμπίεσης
των μισθών, κατάργησης του κοινωνικού κράτους, ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου, χρεοκοπίας και πτώχευσης της κοινωνίας, για τη συγκέντρωση του πλούτου σε λίγα χέρια».

Την ενίσχυση της ανάπτυξης και την επιτυχία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών θέτει ως νέο μεγάλο στοίχημα η ΔΗΜΑΡ, μετά το αποτέλεσμα του PSI.

«Το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους είναι αναμφισβήτητα το πρώτο θετικό νέο μετά από πολύ καιρό. Είναι όμως το πρώτο βήμα. Τώρα χρειάζεται η εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η ρύθμιση των χρεών στον ιδιωτικό τομέα. Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι η ρευστότητα στην ελληνική οικονομία είναι ο πρώτος στόχος τον οποίο πρέπει να έχουμε» υπογραμμιζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι» τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς. «Από τη θριαμβολογία μέχρι την τραγική πραγματικότητα, η απόσταση είναι μεγάλη» πρόσθεσε 
Keywords
Τυχαία Θέματα