«Φίλη» της καρδιάς

Η χορτοφαγία κάνει καλό στην καρδιά σύμφωνα με μεγάλη έρευνα του Βρετανικού Καρδιολογικού Ιδρύματος, η οποία μελέτησε δείγμα 44.500 ανθρώπων.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι όσοι ακολουθούσαν διατροφή περιορισμένη σε ζωική πρωτεΐνη είχαν μικρότερη πιθανότητα έως και 32% να προσβληθούν από κάποιο καρδιαγγειακό νόσημα.

Η διατροφολόγος Αλεξάνδρα Δαμβουνέλη μίλησε στη Φωτεινή Κοκκινάκη για τα αποτελέσματα της έρευνας τονίζοντας ότι το μυστικό για καλή υγεία είναι μια ισορροπημένη διατροφή στην οποία δεν υπάρχουν απαγορεύσεις αλλά επιτρέπονται όλα με μέτρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα