Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Τσουχτερό κρύο και έντονες χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν να πλήττουν τη χώρα τις επόμενες μέρες. Απαραίτητες οι αλυσίδες από Άγιο Μερκούριο προς Κατσιμίδι, στην περιφερειακή Πεντέλης από 414 στρατιωτικό νοσοκομείο προς Άγιο Πέτρο και στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω. Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στους δήμους Πεντέλης, Νέας Πεντέλης, Μελισσίων. Εφόσον συνεχισθούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο, Ραφήνας. Το ίδιο
ισχύει για το δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία Ανθούσας, Γραμματικού, Μαραθώνα, και Βαρνάβα. Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν όλες οι σχολικές μονάδες σε Κηφισιά, Βριλήσσια, Ερυθραία, Εκάλη και Ωρωπό.

Οι διευθύνσεις εκπαίδευσης και οι δήμοι στην Ανατολική και Βόρεια Αττική έχουν καταχωρήσει στο διαδίκτυο τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους.

Για την προστασία των αστέγων ο Δήμος Αθηναίων, διαθέτει τέσσερις χώρους, οι δύο ξενώνες σε Χαλκοκονδύλη και πλατεία Κουμουνδούρου, είναι πλήρεις, ενώ είναι σε λειτουργία και η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας 1960.

Εν τω μεταξύ, το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες του στους αστέγους με εισήγηση της ΓΓ αθλητισμού. Η αίθουσα θα παραμείνει ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Η πρόσβαση από την Πύλη Α στην οδό Σπ.Λούη.

Εκτός συνόρων, σχεδόν 100 τα θύματα του πολικού ψύχους που πλήττει την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα